REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
11 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: ÖSS 2009 Sınavı Nasıl Geçti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart ÖSS 2009 Sınavı Nasıl Geçti

Cevremda arkadaşlar Öss sınavının zor gectigi hakkında bilgiler var.Sizin orada veya cevrenizde durumlar nasıl özellikle turkce dersi baya zor olmuş sanırım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet ya baya zordu ama bildiklerimde vardı ama dur bakalım kazanamassak bu yıl iş te çalışacaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı xxman Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    evet ya baya zordu ama bildiklerimde vardı ama dur bakalım kazanamassak bu yıl iş te çalışacaz
    Hangi derste zorlandın?

Turkce zor oldugunu söyluyorler.O soruların içinde anlatım bozuklugu ile ilgili sorularda özellikle birbirine yakın cevaplar verilmiş
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Serkan Yılmaz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Hangi derste zorlandın?

Turkce zor oldugunu söyluyorler.O soruların içinde anlatım bozuklugu ile ilgili sorularda özellikle birbirine yakın cevaplar verilmiş

fazla çalışmadığım için baya bi zorlandım deiğin gibi türkçe biraz zordu matematik hiç anlamam ya işte kötü geçti benim için

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ösym işi iyice olimpiyatlara çevirdi sorular ya çok kolay yada çok zor bi ortasını yakalamıyolar 2 yıldır .. ama bitti artk bnde bittim olursa 4 sene olmazsa iki sene gitcem ağağlr paşalar maaşlarını alıp otursunlar bu düzen yüzünden cinnet mi geciriyolar öğrenciler kafayımı yiyolar umurlarında diil anlıyorum ki artk tek başına çalışmakda yetmio neyse bn mi düzeltcem sistemi
    girene geçmiş olsn gireceklerede allah yardımcıları olsn ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sınav kolaydı ama fen2 ' yi vakit kalmadı tırtıkladım biseyler..Türkçe ' de zaman kaybı yaşadım malesef bu sene bi yerlere girmek istiyorum ama seneyede deneyebilirim sistem değişecek nasıl sorular gelecek hic kimsenin bi fikri yok

Ama seneye girersem eger önce mat1 fen1 mat2 fen2 sonra türkçe sosyal yapıcam..Tabi ea cılar edebiyat mat2 yapıyorlar ikinci bölümde..Bu arada mat1 bekledigimden cok derecedi kolaydı ögrenci psikolojisi insan zor sorular bekliyor

Neyse sınava giren arkadasların dogru tercih yapmalarını öneririm illa bu sene girecem endişesini kapılıp teyyareden bölümlere gitmesinler

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısıyla atlattık sınavı arkadaşlar nasipse kazanıp gideriz, evet sınav biraz zordu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onca çalış 3 saatte mahvol turkce mahvetti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

turkçe sorularında paragraf soruları uzundu ve soyut kavramlar üzerinde durmuslar anlamak için 2 veya 3 okumak lazım...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

össdeki yanlış sorular iptal edilecekmiş heralde yada sınav tekrarı olabilirmiş

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri