Cevremda arkadaþlar Öss sýnavýnýn zor gectigi hakkýnda bilgiler var.Sizin orada veya cevrenizde durumlar nasýl özellikle turkce dersi baya zor olmuþ sanýrým
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Cevremda arkadaþlar Öss sýnavýnýn zor gectigi hakkýnda bilgiler var.Sizin orada veya cevrenizde durumlar nasýl özellikle turkce dersi baya zor olmuþ sanýrým
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
evet ya baya zordu ama bildiklerimde vardý ama dur bakalým kazanamassak bu yýl iþ te çalýþacaz
Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taþýnda Ýki Satýr Yazý Olursun...
ösym iþi iyice olimpiyatlara çevirdi sorular ya çok kolay yada çok zor bi ortasýný yakalamýyolar 2 yýldýr .. ama bitti artk bnde bittim olursa 4 sene olmazsa iki sene gitcem aðaðlr paþalar maaþlarýný alýp otursunlar bu düzen yüzünden cinnet mi geciriyolar öðrenciler kafayýmý yiyolar umurlarýnda diil anlýyorum ki artk tek baþýna çalýþmakda yetmio neyse bn mi düzeltcem sistemi
girene geçmiþ olsn gireceklerede allah yardýmcýlarý olsn ...
Sýnav kolaydý ama fen2 ' yi vakit kalmadý týrtýkladým biseyler..Türkçe ' de zaman kaybý yaþadým malesef bu sene bi yerlere girmek istiyorum ama seneyede deneyebilirim sistem deðiþecek nasýl sorular gelecek hic kimsenin bi fikri yok
Ama seneye girersem eger önce mat1 fen1 mat2 fen2 sonra türkçe sosyal yapýcam..Tabi ea cýlar edebiyat mat2 yapýyorlar ikinci bölümde..Bu arada mat1 bekledigimden cok derecedi kolaydý ögrenci psikolojisi insan zor sorular bekliyor
Neyse sýnava giren arkadaslarýn dogru tercih yapmalarýný öneririm illa bu sene girecem endiþesini kapýlýp teyyareden bölümlere gitmesinler![]()
hayýrlýsýyla atlattýk sýnavý arkadaþlar nasipse kazanýp gideriz, evet sýnav biraz zordu..
Onca çalýþ 3 saatte mahvol turkce mahvetti
turkçe sorularýnda paragraf sorularý uzundu ve soyut kavramlar üzerinde durmuslar anlamak için 2 veya 3 okumak lazým...
össdeki yanlýþ sorular iptal edilecekmiþ heralde yada sýnav tekrarý olabilirmiþ
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri