Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Allah'a Emanet Olun 2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Muhahaha Allah'a Emanet Olun 2

Arkadaslar bugun saat.14:00 da durusmam var bu sefer karara baglanacak.dovdugum cocuk ıyılestı ama davadan vazgecmedı belkıde yarından tez en az 6 ay aranızda olmayabılırım hakkınızı helal edın kalın saglıcakla...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

degerlı arkadaslar oncelıkle hepınıze selamlar.
    bundan 1 ay once caddede yururken sokak zupppelerıyle gırdıgım tartısma sonucu bana sahsıma küfürlü konusan birinle kavga ettim.sonuc olarak agzını burnunu kırdım.mahkeme gunu geldı cattı.bugun yanı 1 saat sonra mahkemeye cıkacagım.adamı dovdugum ıcın bende suclu bulunmaktayım ve cezası var kefalete cevıremez ve kavga ettıgım adam sıkayetını gerı almmazsa işim cok zor.
    sunu telafuz edeyımkı her zaman saygı ve sevggı onemlı ama işin içine küfür girdimi farklı oluyor.hepınızı tek tek selamlarım.allaha emanet olun belkı gorusemeyız.hepınızı sevıyorum.umarım bu zamana kadar ne

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hayırlısı neyse o olsun.....
    bakarsın yarın o kişi vazgeçer davasından....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    degerlı arkadaslar oncelıkle hepınıze selamlar.
    bundan 1 ay once caddede yururken sokak zupppelerıyle gırdıgım tartısma sonucu bana sahsıma küfürlü konusan birinle kavga ettim.sonuc olarak agzını burnunu kırdım.mahkeme gunu geldı cattı.bugun yanı 1 saat sonra mahkemeye cıkacagım.adamı dovdugum ıcın bende suclu bulunmaktayım ve cezası var kefalete cevıremez ve kavga ettıgım adam sıkayetını gerı almmazsa işim cok zor.
    sunu telafuz edeyımkı her zaman saygı ve sevggı onemlı ama işin içine küfür girdimi farklı oluyor.hepınızı tek tek selamlarım.allaha emanet olun belkı gorusemeyız.hepınızı sevıyorum.umarım bu zamana kadar ne
    Allaha emanet ol umarım sakat durum olmaz
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sen o kadar ateşli olma herşeyide allaha karıştırma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşım herşeyi allaha karıştırma.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yclcrk1985 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ALLAHa emanet etmek kötü bişeymi. sen istemiyorsan ALLAHa emanet olmayı üzerine alınmayabilirsin. bu arada sarıkanarya 41 ALLAH yar ve yardımcın olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart yakışmıyor!

Alıntı yclcrk1985 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşımızın başına kötü bir olay gelmiş bizlerden helallik istemiş allaha emanet olun demiş sırf muhalefet olmak için ikidir aynı yazıyı yazıyorsun yakışmıyor sadece muhalefet olmak için lütfen yazı yazma bir insanın başına kötü bir şey geldiği zaman allah yardımcın olsun deriz helallik alır veririz ben ve formdaki arkadaşlar birbirimize son derece bağlıyızdır. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz misali zaten formumumuzun kalitesi ve güzelliği, bu beraberlik ve bağlılıktan gelir, bu sana tuhaf geldiyse onu bilemem bu insanın yazdıklarını önce bir oku ve lütfen ondan sonra yorumlarını yap!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya ne 6 ayı ya siciline kasten adam yaralama diye geçirirler benimde başıma geldi o olay

yinede allah yardımcın olsun hakim dediydi karşı tarafa şikayetinizi alacakmısınız diye onlar yok deselerdi sicilime kasten adam yaraladı diye geçeceklerdi muhtemelen senin siciline geçirirler adam yaralama diye

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Arkadaslar bugun saat.14:00 da durusmam var bu sefer karara baglanacak.dovdugum cocuk ıyılestı ama davadan vazgecmedı belkıde yarından tez en az 6 ay aranızda olmayabılırım hakkınızı helal edın kalın saglıcakla...
    abi bide ne 6 ayı ya adam öldürmedin ki bu ülkede zaten adam öldürenler serbest geziyor
    Konu Hikmet™ tarafından (15-06-2009 Saat 10:27 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizde kavga ettik bizde öle ağız burun neki kol bacak kırıldı alınan 150 tl para cezası.

afedersin ama öle her kavga edeni içeri atsalar toki ceza evi inşaatına başlardı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri