Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
22 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Allah'a Emanet Olun 2

Kullanıcı Bilgi Menüsü

umarım kötü bir şey çıkmaz.

Hayırlısı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

saat 2 deydi mahkeme saat oldu 5. hayırlısı bakalım....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı yclcrk1985 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşım herşeyi allaha karıştırma.
    allaha emenet ol senin için yazıyorum
    Boş zaman yoktur boşa geçen zaman vardır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ses yok ne oldu acabaaaa bu sefer....

ergenekon davasına döndü bununkide

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşımızın başına kötü bir olay gelmiş bizlerden helallik istemiş allaha emanet olun demiş sırf muhalefet olmak için ikidir aynı yazıyı yazıyorsun yakışmıyor sadece muhalefet olmak için lütfen yazı yazma bir insanın başına kötü bir şey geldiği zaman allah yardımcın olsun deriz helallik alır veririz ben ve formdaki arkadaşlar birbirimize son derece bağlıyızdır. Birimiz hepimiz hepimiz birimiz misali zaten formumumuzun kalitesi ve güzelliği, bu beraberlik ve bağlılıktan gelir, bu sana tuhaf geldiyse onu bilemem bu insanın yazdıklarını önce bir oku ve lütfen ondan sonra yorumlarını yap!
    allah senden ve hepınızden razı olsun..bu acıklamayı yapmakla benı savunmak degıl forumumuzun kalotesını bılmeyenlere ogretmen benım ıcın olmazsa olmazdır.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizde kavga ettik bizde öle ağız burun neki kol bacak kırıldı alınan 150 tl para cezası.

afedersin ama öle her kavga edeni içeri atsalar toki ceza evi inşaatına başlardı.
    bana verılen para cezası cocugun ıse gıdememesı masraflar ve tumu tam 1.750 tlye mal oldu allaha sukur kurtuldum.ha!sunuda unutma hangı ulkede yasıyoruz hakret etmenın haklıda olsan karsı taraftakı ınsana zarar vermenın para cezası var ayrıca adam dovmek 6 aydan baslar bunuda bılınız.kucer hoca ıyı bılır.
    ayrıca tum forumdakı anlayıslı arkadaslara tek tek tesekur ederım benı hıcbır zaman yalnız bırakmadılar nce forumlara nıce kenetlenecegımız yıllara.sevmek sevılmek ısler ıyı gıttıgınde degıl,dostun bası sıkıstıgındada ıste bole bellı oluyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bana verılen para cezası cocugun ıse gıdememesı masraflar ve tumu tam 1.750 tlye mal oldu allaha sukur kurtuldum.ha!sunuda unutma hangı ulkede yasıyoruz hakret etmenın haklıda olsan karsı taraftakı ınsana zarar vermenın para cezası var ayrıca adam dovmek 6 aydan baslar bunuda bılınız.kucer hoca ıyı bılır.
    ayrıca tum forumdakı anlayıslı arkadaslara tek tek tesekur ederım benı hıcbır zaman yalnız bırakmadılar nce forumlara nıce kenetlenecegımız yıllara.sevmek sevılmek ısler ıyı gıttıgınde degıl,dostun bası sıkıstıgındada ıste bole bellı oluyor.
    aramıza hoş geldin kardeşim geçmiş olsun allah bir daha böyle şeyler yaşatmasın:45::45::45::45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı sarıkanarya_41 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    aramıza tekrar hoşgeldin

ha unutmadan bidaha birini döveceğin zaman tenha biyere çek döveceğin kişiyiki, kimse görmesin

Kullanıcı Bilgi Menüsü

geçmiş olsun....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ülen bende seni evire çevire bir döveyim senin masraflarını karşılayayım olurmu?
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri