Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arasý

Konu: beko 10.2 arýzasý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart beko 10.2 arýzasý

arkadaþlar elimde beko 10.2 þase tv var tv yi açýnca cýk cýk ses geliyor dst yi devreden cýkarýp yerine 60w lamba baðladýðýmda lamba yanýyor 125 voltu ve diðer 5v- 17.5v-12v bütün voltajlarý okuyorum 125 volt swýtchmodeden ayar yapabiliyorum ama dst yi devreye baðlayýnca bütün voltajlar yarýdan bile daha aza düþüyor cýk cýk sesi kuvvetli geliyor yani yüksek voltajlý olarak gelen bir cýk cýk sesi deðiþtirdiðim malzemeler dst -2055af-tda4605-hor sürücü trafosu-hor.sür.transistörü-lm317-tmp7805-beslemedeki 1 mikro ve 47 mikrofarat-6.2v zener duruma göre besleme saðlam arýza horzantalde gibi gözüküyor baþýna böyle bir arýza gelen varsa yazarsa þimdiden teþekkür ederim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

200 volt devresinde hata olabilir tüp soketi üzerinde entegre var ise 60103Q gibi arýzalý olabilir kolay gelsin sayýn ustacým

Kullanýcý Bilgi Menüsü

200volt diyot ve kondansatörü saðlam 200v soketini rgb den cýkarýyorum bir deðiþiklik olmuyor 200volt devresinde bir arýza yok gibi gösteriyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ama 200 v0ltu da zaten okuyamýyorum 1.5 v civarýnda bir voltaj okuyorum ama 125 volt olmasý gereken voltaj dst yi baðladýðým zaman 56volta düþüyor 12volt 3volta - 17volt da 5volta düþüyor dst yi ayýrdýðýmda lamba baðladýðýmda tüm smps2 voltajlarý normale dönüyor aþýrý bir çekiþ var ama vertikal mi horzantal mi yoksa 200v devresi bir türlü tespit edilemiyor 200v diyot ve konds. de saðlam

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar beni 4-5 gündür uðraþtýran arýza almýþ olduðum 2055 lerin patates olmasýymýþ tv düzeldi

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri