Arkadaşım Aynı Cihazı Bende Kullanıyorum Kurulum Yaparken Kısa Devre Yaptırdım Garantı Dahılınde Servıse Getırdım Yaptılar Ogünden Sonra Bır Arıza Yapmadı Servise Getırın Yeni Yazılımı Çıktı Yenı Yazılımınıda Attırmış Olursunuz Saygı Ve Sevgilerimle

Teşekkur: 0
Beğeni: 0
Arkadaşım Aynı Cihazı Bende Kullanıyorum Kurulum Yaparken Kısa Devre Yaptırdım Garantı Dahılınde Servıse Getırdım Yaptılar Ogünden Sonra Bır Arıza Yapmadı Servise Getırın Yeni Yazılımı Çıktı Yenı Yazılımınıda Attırmış Olursunuz Saygı Ve SevgilerimleArkadaşlar 14.05.2009 tarihinde satfinder 2 plus aldım. Kurulum yaparken kısa devremi yaptı bilmiyorum. Ama Şu an çalışmıyor. Eksiklikleri ve arıza durumunu aşağıda belirttim. İnternetten aldığım firmayla telefon görüşmesi yaptım ve 15.06.2009 tarihi itibariyle gönderdim. Cihazı 220,00 TL aldım. Ama kurulum yaparken arıza verdi. Müşteri karşısında mahçup duruma düştüm. Tamirinin yapılmasını ve cihazın DSM 1000 PLUS veya fiyat farkını vererek DSM 3000 S ile değiştirilmesini istedim. Değiştirilirmi bilmiyorum. Ama bu kadar parayı verdikten sonra eksiklikleri ve çabuk arızalanması nedeniyle bu cihazda memnun kalmadım. Umarım satıcı firma bunu dikkate alır ve değiştirir.
SATFİNDER 2 PLUS EKSİKLİKERİ VE ARIZA TESPİTİ
Cihaz Çalışırken tespit edilen sorunlar:
1) Diseqc tanıma özelliği çalışmıyor(Mdu1,Mdu2 vb... ve lnb türleri). Burada şu soru sorulabilir; 4’lü Diseqc’te lnb çıkışlarının satfinder 2 plus cihazında uyduları doğru tanıtıp kontrol ettin mi diye. Ancak tek tek 4’lü Diseqc’te her şekilde kontrol ettim. 4’lü Diseqc’te bu özelliği çalışmıyor.
2) Çanak anten lnb F-connectör ve Satfinder 2 plus f-connectör arka tarafında lnb girişleri takılı iken cihazın içinde sanki küçük bir motor varmış gibi ses çıkartıyor.
3) Manuel ve otomatik uydu bulduğunda sesli uyarıda, Işıklı led ekranda cihaz tam şarjlı ve kontrast ayarları yapılmışken görüntüde kaybolma oluyor.
4) Cihazın batarya süresi ilk aldığımda uzun süre giderken, tam şarj etmeme rağmen kısa süre gitmeye başladı.
Cihazın şu an tespit edilen sorunu:
- Türksat uydusu kurulu antende; kablonun bir ucu lnb F-connector ucunda ve diğer ucuda Satfinder 2 plus’ta takılı iken led ekranda manuel ve otomatik uydu bulma özelliği çalışmıyor ve ber sesi çıkarmıyor. Sinyal yüzde özelliği ((signal and Quality(S-Q)) çalışmıyor. Acaba kısa devremi yaptı bilmiyorum.
:49:
slm doru diyon yeni modeli cıktı bu cihazın bide şu var gercekten cihaz cok mukemmel bi cihaz ama cabuk arıza veriyo artı serviside her yerde yok sadece bi yerde var oda karsıda küçük bakkal köyde cihaz harika bendde 2 adet var ama dedigim gibi biri şarz yaparken yandı diyueride turksatı ayarladım hortbirdde kısa devre olarak kaldı devamlı servise götürdüm yaptılar yeni cıkan cihazla deyiştirdiler şimdilik bi sorunu yok güzel calısıyo birde ilk aldıgımda şarzı bisat bile gitmiyordu deyiştirdikten sonra cihazın şarzı iyi gidiyo benn cok memnunum ama bide bu arızalar olmasa dahada iyi olucak bu cihazlar cabuk arıza yapıyo bide servis sorunu varArkadaşım Aynı Cihazı Bende Kullanıyorum Kurulum Yaparken Kısa Devre Yaptırdım Garantı Dahılınde Servıse Getırdım Yaptılar Ogünden Sonra Bır Arıza Yapmadı Servise Getırın Yeni Yazılımı Çıktı Yenı Yazılımınıda Attırmış Olursunuz Saygı Ve Sevgilerimle
Slm Üstadım Servis Birde Okmeydanı Perpa'da Var Belki Sana Yakındır Dıye Bilgilendirmek İstedim Herşey Gönlünce Olsunslm doru diyon yeni modeli cıktı bu cihazın bide şu var gercekten cihaz cok mukemmel bi cihaz ama cabuk arıza veriyo artı serviside her yerde yok sadece bi yerde var oda karsıda küçük bakkal köyde cihaz harika bendde 2 adet var ama dedigim gibi biri şarz yaparken yandı diyueride turksatı ayarladım hortbirdde kısa devre olarak kaldı devamlı servise götürdüm yaptılar yeni cıkan cihazla deyiştirdiler şimdilik bi sorunu yok güzel calısıyo birde ilk aldıgımda şarzı bisat bile gitmiyordu deyiştirdikten sonra cihazın şarzı iyi gidiyo benn cok memnunum ama bide bu arızalar olmasa dahada iyi olucak bu cihazlar cabuk arıza yapıyo bide servis sorunu var
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yetkileriniz



Alıntı
Yer imleri