Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: 8li diseq,de tüm giriþler dolu 4 uydu daha ekleme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart 8li diseq,de tüm giriþler dolu 4 uydu daha ekleme

baþlýktan anlaþýlmýþtýr herhalde ama mevcut sistemimde emp diseq ile 9 uydu izliyorum.(5-7 ayný anda)þimdi araya ne takmak gerekirki 4 uydu daha ekleyebileyim.empnin option siwishlerine baktým ama çalýþýp çalýþmadýgýndan emin degilim.elimde 12v ayýrýcý var oda dm600,de o çýkýþ olmayýnca iþe yaramadý onu degerlendirebilirmiyim.çözümü olan arkadaþlardan yardým bekliyorum.saygýlar

EMP DiSEqC Option Switch E162 DT
    BAFF Option Switch
    bu ürünler dream ile çalýþýrmý.iki diseq birleþtirimi acaba
    Konu kumru6434 tarafýndan (06-04-2009 Saat 17:39 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kumru6434 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    baþlýktan anlaþýlmýþtýr herhalde ama mevcut sistemimde emp diseq ile 9 uydu izliyorum.(5-7 ayný anda)þimdi araya ne takmak gerekirki 4 uydu daha ekleyebileyim.empnin option siwishlerine baktým ama çalýþýp çalýþmadýgýndan emin degilim.elimde 12v ayýrýcý var oda dm600,de o çýkýþ olmayýnca iþe yaramadý onu degerlendirebilirmiyim.çözümü olan arkadaþlardan yardým bekliyorum.saygýlar

EMP DiSEqC Option Switch E162 DT
    BAFF Option Switch
    bu ürünler dream ile çalýþýrmý.iki diseq birleþtirimi acaba
    arkadaþým emp ve spaun bu þekil multý þartellerý var bunu ýst karaköydeký firmalara sorup alman daha ýyý olur.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bende öyle düþündüm.en iyisi karaköye gidip bakmak.ancak bana uzak biraz çalýþmazsa diye çekiniyorum.webde çok aradým ama tam tatmin edici bir açýklama yok.2 diseq birleþtirecek bir aparat hakkýnda.saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý kumru6434 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bende öyle düþündüm.en iyisi karaköye gidip bakmak.ancak bana uzak biraz çalýþmazsa diye çekiniyorum.webde çok aradým ama tam tatmin edici bir açýklama yok.2 diseq birleþtirecek bir aparat hakkýnda.saygýlar

arkadaþým býr zamanlar araþtýrdým bu konuyu spaun un deðiþik urunnlerý var ama denemedým.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda elimde 12v anahtar var.onu farklý bir besleme ile çalýþtýrsam.(dreamde böyle bir çýkýþ olmadýgý için)ilk 8 uydu normal digerlerine geçmek isteyince anahtar koyup açýp kapasam olmazmý acaba
    farklý besleme derken elimde normal anten yükselticisi var.12 voltla çalýþýyor onu kullansam üzerinde açma kapama anahtarýda mevcut tek düþüncem nötr iþini nasýl hallederim.saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

aslýnda elimde 12v anahtar var.onu farklý bir besleme ile çalýþtýrsam.(dreamde böyle bir çýkýþ olmadýgý için)ilk 8 uydu normal digerlerine geçmek isteyince anahtar koyup açýp kapasam olmazmý acaba
    farklý besleme derken elimde normal anten yükselticisi var.12 voltla çalýþýyor onu kullansam üzerinde açma kapama anahtarýda mevcut tek düþüncem nötr iþini nasýl hallederim.saygýlar

arkadaþým 12 voltu sadece rölenýn bobýn uclarýna verýrýsen problem olmaz bu þekilde cýhazýn þase si ile baðlantý olmaz zaten 12 volt dýsegýcn içinde sadece röle var.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

12 volt anahrarda tek çýkýþ var onu direk baglayacagým 1-2 gün içinde inþaallah çalýþýr.çünki tam 45 metre kablo gidiyor diseqlerin oraya.bilgiler için teþekkürler.saygýlar

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþlar ben bu konularda biraz acemiyim.sizlere þöyle bir sorum var....
    disecg ten iki tv ye yayýn alabilecek disecg ler varmý.arkadaþlar giriþ demiyorum iki tv ye baðlanacak ve yayýn verecek disecg ler....ve varsa kullanýmda sorunlar çýkýyor mu??

Kullanýcý Bilgi Menüsü

öle bir disegc yok çift cýkýþlý lnb alacaksýn iki cihazý ayný anda rahat kullanýrsýn ben apartmanda 4 cýkýþlýsýný kullanýom beným çanaktan 3 komþuya yayýn verdim onlarda rahatca kendi uydu cihazlarýný kullanýolar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

saðol volkan tþkler...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri