REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
5 sonuçtan 1 ile 5 arası

Konu: Kızların erkek kavgaları bitmiyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Kızların erkek kavgaları bitmiyor

Kıbrıs'ta erkek için yaşanan kız kavgasından sonra paylaşım sitelerinde Türkiye'deki kızların kavgası da büyük ilgi görüyor.

Kıbrıs'ta olduğu tahmin edilen ve Ayşe isimli bir genç kızın, kız arkadaşı tarafından dövülmesi görüntüleri paylaşım sitelerine düşmüş ve uzun süre hafızalardan silinmemişti. Karne tatili ve ardından OSS Sınavları'nın gerçekleştiği bu günlerde paylaşım sitelerine düşen ve erkek için birbirlerine giren kızların görüntüleri, uzun süre konuşulacağa benziyor.

Çorum'da çekildiği tahmin edilen görüntülerde Gülşah isimli kızın, kendisini arkadaşları arasında dövmekle tehdit eden kıza saldırması yer alıyor. Birbirlerine bağırıp, çağıran, küfürler savuran kızların ısrarlı kapışma görüntüleri, paylaşım sitelerinde izlenme rekorları kırarken, yorumların da odak noktası oldu.

Görüntüleri kaydettiği tahmin edilen erkek öğrencilerin ise kavgaya hiç müdahil olmaması dikkat çekiyor.

Kaynak : İHA

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bizim evin önündede oturma parkı var hergün liseli kızların erkekler için birbirlerine küfür edip saçlarını başlarını yolduklarına sonra birde bağıra bağıra ağladılarına şahit oluyorum. bu nesilin iyice çivisi çıktı nasıl aileler var kızlarının ne halt ettiklerini takip etmiolar tabi erkek çocuklarda onlardan aşağı kalmıolar erkek yanda kızlar onun için kavga edio nasıl bir erkeklik gururu ise. Anlamıom aileler bu çocuklarına hiçmi ilgilenmiolar. Yazık türk aile yapısının geldiği durum bumu çağdaşlık bumu.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bizim evin önündede oturma parkı var hergün liseli kızların erkekler için birbirlerine küfür edip saçlarını başlarını yolduklarına sonra birde bağıra bağıra ağladılarına şahit oluyorum. bu nesilin iyice çivisi çıktı nasıl aileler var kızlarının ne halt ettiklerini takip etmiolar tabi erkek çocuklarda onlardan aşağı kalmıolar erkek yanda kızlar onun için kavga edio nasıl bir erkeklik gururu ise. Anlamıom aileler bu çocuklarına hiçmi ilgilenmiolar. Yazık türk aile yapısının geldiği durum bumu çağdaşlık bumu.
    türk aile yapı bir sey kalmadı sokaklarda sozde genç dedıgımız kişiler bir türk gençi tipine uygun degil yazık başka bir şey demiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dünya heralde tersine dönmeye başladı 4 gün önce kız için kavga ettik sonra kızlar için değmez deidk barıştık şimdide kızlar, erkekler için kavga etmeye başlıyor anlamadım gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

çağdaş yaşıyoruz arkadaşlar. Artık bu işler basit kız çocuğu yada erkek çocuğu ailelerine bu benım kız arkadaşım bu benim erkek arkadaşım die rahata rahat tanıştırıolar sonra 1 hafta sonra başkasını ailede bunu normal karşılıo çocuklarımız hiçbir şeyi bizden saklamasın die yakın zaman gelir baba ben şu örgüte katıldım bende saklamadığın surece problem yok denir. Nasıl bir çağdaşlık nasıl bir yaşam tarzı bilmiom bir yanımızda tarikatlar bir yanımızda modernlikten bahsedenler bu şekilde bu hale geldik anlamıom biz ailemizin yanında ayaklarımızı uzatamazdık halende uzatamam. yazık ne hale getirdiler tv lerde eşlerini aldatana bayanlara devrimci derler modern derler ne biçim modernlikse anlamıom yalanın insan arkasında üçkağıt çevirmeye modernlik denilio artık.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri