REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Servet marsilya da...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Servet marsilya da...

Galatasaray kulübü başarılı defans oyuncusu Servet Çetin için uzun görüşmelerden sonra Fransa'nın Marsilya kulübü ile prensip anlaşmasına vardı.

Geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar sebebiyle ikinci yarıda fazla forma şansı bulamayan Servet Çetin, Galatasaray'a iki sezon önce Sivasspor'dan 500 bin dolar bonservis ile transfer edilmişti.

Servet Çetin, Galatasaray'da oynadığı süre içerisinde savaşçı ve özverili kişiliği ile taraftarların sevgisini kazanmıştı.

Fransız Marsilya kulübünün Galatasaray'a Servet Çetin için bonservis bedeli olarak 8 milyon avro para ödeyeceği ve futbolcunun da yıllık 2 milyon avro alacağı öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sevindim hayırlı olsun hem sivas kazandı hemde galatasaray kazandı kaybeden kesinlikle fenerbahçe idi ben böyle savaşçı bir futbolcu daha görmdim helal olsun
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

f.bahçe a.yıldırımla hep kaybetmeye mahkum böyle konularda ayrıca bu krizde önüne gelene 5-10 milyon euro bonservis veriliyor değirmenin suyu nerden geliyor böyle anlamadım gitti

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sevindim hayırlı olsun hem sivas kazandı hemde galatasaray kazandı kaybeden kesinlikle fenerbahçe idi ben böyle savaşçı bir futbolcu daha görmdim helal olsun
    selametle
    fenerbahçe ne kaybetti

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri