Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
3 sonuçtan 1 ile 3 arası

Konu: Kuşum Aydın'ın müthiş değişimi! Nereden nereye?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon10 Kuşum Aydın'ın müthiş değişimi! Nereden nereye?

Kuşum Aydın'ın müthiş değişimi! Nereden nereye?

Hollanda’da eşcinsel evliliği yaptığı hatta öldürüldüğü haberleri çıkan Kuşum Aydın geri döndü!

“Şeker” adlı albümü 1 Temmuz’da çıkacak olan şarkıcı, hakkındaki dedikodulara isyan etti: “Anneannemin ölümünden etkilendim ve her şeyi geride bırakıp Hollanda’ya gittim. Orada bir de ev satın aldım, ancak evde fazla kalamadan Almanya’ya geçtim. Bir yıla yakın süredir ise Türkiye’deyim. Çünkü babam kanserdi, onunla ilgileniyordum. Bundan kimsenin haberi yoktu.”

Dost bildiklerinin ilgisizliğinden yakınan Aydın, sözlerine şöyle devam etti: “Türkiye’den iki sene ayrı kalınca hiç dostum olmadığını gördüm. Çok değiştim. Artık herkese ‘Ah canım’ demeyeceğim. Ben babamın başındayken bazıları hâlâ Hollanda’da olduğumu yazıyordu. Babamın ölümünde bu dedikoduların da etkisi var. şimdi yanımda bir tek annem kaldı.”

18.06.09 02:23

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yenimi uyandın aydın sizin camiada dost yoktur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kuşla falan uğraşırken en sonundda gerşek yaşaı gördü.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri