Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
38 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Sabit ücret kalkıyor, paralar ödeniyor

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben geçmiş dönemlere ait paraları istemiyorum. bundan sonra sabit ücret almasınlar onada razıyım. ancak hiç ümidim yok. bunlar ine bir kitabına uydurur bu işi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hep aynı hikaye

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arada böyle haberler çıkıyor sonra unutulup gidiyor daha öncede olmuştu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar sabit ücretten bahsediyorsunuz ama bunun alınması gerekio kimse kusura bakmasın. telekom sadece görüşme ücretini alsa bu alt yapı ve şebekenin bakımı nasıl yapılacak yer altına döşenen kablolar ömürlük kablo değil zaman zaman değişio ayrıca bu işin bir bakımı var. Ayrıca telekomun gunde bir ilde dielimki 100 arıza bildiriolar en az yarısı bina girişindeki apartman kutusu yada kullanıcının kendi evindeki sorundan çıkıo tabi bunu anlamak için telekom ekibi aracları ile gelip oraya bir zaman ayrırıp mozot yakıolar sonuçta sizden gelip para istemıolar. eğerki zaten sabit üsret alınmayıp arıza olduğu zaman bakım parası alınsa telekom gibi bir şirketin servis ücreti 100 eurodan aşağı olmayacağı için bu sizden senellik 2 katı olarak tahsil edlir. zira ben özel telefon santrali şirketinde çalıştım santrali satarız santral garanti kapsamındadır ama hattın bir tanesının kablosu kopar o bizi alakdar etmez gelir kopuk erdeyse tespit eder arızasını gideriris en son 75 tl + kdv alıoduk şu an 80 Eour kdv oldu. si düşünün artık gerisini. telekom bu sabit ücteri almak zorunda zira yoksa bu bakımlar sadece görüşme ücreti ile dönmez.

telekomda tek karşı olduğum nokta adsl için telefon hattını istemeleri.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadaşlar sabit ücretten bahsediyorsunuz ama bunun alınması gerekio kimse kusura bakmasın. telekom sadece görüşme ücretini alsa bu alt yapı ve şebekenin bakımı nasıl yapılacak yer altına döşenen kablolar ömürlük kablo değil zaman zaman değişio ayrıca bu işin bir bakımı var. Ayrıca telekomun gunde bir ilde dielimki 100 arıza bildiriolar en az yarısı bina girişindeki apartman kutusu yada kullanıcının kendi evindeki sorundan çıkıo tabi bunu anlamak için telekom ekibi aracları ile gelip oraya bir zaman ayrırıp mozot yakıolar sonuçta sizden gelip para istemıolar. eğerki zaten sabit üsret alınmayıp arıza olduğu zaman bakım parası alınsa telekom gibi bir şirketin servis ücreti 100 eurodan aşağı olmayacağı için bu sizden senellik 2 katı olarak tahsil edlir. zira ben özel telefon santrali şirketinde çalıştım santrali satarız santral garanti kapsamındadır ama hattın bir tanesının kablosu kopar o bizi alakdar etmez gelir kopuk erdeyse tespit eder arızasını gideriris en son 75 tl + kdv alıoduk şu an 80 Eour kdv oldu. si düşünün artık gerisini. telekom bu sabit ücteri almak zorunda zira yoksa bu bakımlar sadece görüşme ücreti ile dönmez.

telekomda tek karşı olduğum nokta adsl için telefon hattını istemeleri.

bende buna karşıyım diğer yazdıklarınıza katılıyorum...sulh&saygı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı Volkan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ..............telekomda tek karşı olduğum nokta adsl için telefon hattını istemeleri.
    Buna katılmamak mümkün değil.......
    Birde,diyelimki sabit ücret almakta haklı.Peki parasını peşin peşin aldığı hakkımı kullanmak için saat vermesi,yani akşam saat 8'den sonra konuşabilirsin demesini anlamakta güçlük çekiyorum.
    Tek kelimeyle milleti yolunacak kaz olarak hemde besili kaz olarak görüyorlar...
    EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türk telekomun geri ödeme yapacağını sanmıyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

daha öncede böyle kazanılmış mahkemevar telekom alehhine hiç birşeydeyişmedi ogünden bugüne yine göz göregöre yolacaklar 10 tl
    Asla Başkalarının Umudunu Kırma, Belki Sahip Olduğu Tek Şey Odur..
    BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
    Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Değerine Paha Biçilmez...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bencede bunlar fasa fiso türk telekom değil para ödemek sabit ücrete zam yapmasın diye duğa etmek lazım böyle çok dava açıldı ama kazanan her zaman türk telekom oldu neresi türk'se gevurların elindeki türk telekom

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim evimdeki telefon sadece internet için yani içerden arama yapılamıyor buna karşılık her ay 11,75 YTL geliyor hiç konuçma yaılmamı hali bu bide konuma yapılsa allah bilir fatura ne olucak

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri