valla benden alınan her kuruşu geri istiyorum ve almak için ugraş vermeye hazırım .internet olmasa bu gün hattı iptal ettirecegim.
Teşekkur: 0
valla benden alınan her kuruşu geri istiyorum ve almak için ugraş vermeye hazırım .internet olmasa bu gün hattı iptal ettirecegim.
Buna katılmamak mümkün değil.......
Birde,diyelimki sabit ücret almakta haklı.Peki parasını peşin peşin aldığı hakkımı kullanmak için saat vermesi,yani akşam saat 8'den sonra konuşabilirsin demesini anlamakta güçlük çekiyorum.
Tek kelimeyle milleti yolunacak kaz olarak hemde besili kaz olarak görüyorlar...
EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDİĞİMİZ DÜNYADAN,ŞEYTAN OLARAK GİTMEKTİR.
ALLAH (c.c) KORUSUN
abicim hep böyle kararlar çıkıyor ama bizbir şey göremiyoruz ne hikmetse internet olmasa 1 gün bile açık bırakmam ama internet var
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
sabit ucreti kaldırsalar yeterli öde para ve r ödeme parada yok misalı
beklıyelim görelim bakalım ne olcak..
kimse para'yı yerde toplamıyor....![]()
kaç kere böyle mahkeme kararları alındı.yerel mahkemelerin aldığı kararları hiç kaale almıyor telekom.ne edip edip kendi lehine çevirmeyi başarıyor.bundan da bir nane çıkacağını sanmıyorum
arkadaş sadece bu sabit ücrete uyuz olduğum için 25 yıllık telefonumu iptal ettirdim
7 liralık görüşme var 35 liralık ödeme geliyor benim mahallemdeki telefon kablolarının üzerinden çocuklar atlayarak geçiyor o kadar gelip telefon bağlıyorlar ama ne hikmetse o kablolar hiç görünmüyor bu arada telekomda telefonumu iptal ettirmeye gittiğimde orada bir arkadaşın başına gelen traji komik bir olayı sizinle paylaşmak istiyorum arkadaşta benim gibi sabit ödeme mağduru olmuş ve hattını iptal ettirmeye gelmiş formu dolduruyorsunuz ve geçmişteki borçlar toplanıyor onu ödedikten sonra abonelik iptal ediliyor arkadaşa bilgisayardan borç tutarı çıktı adam tam vezneye borcunu yatıracak bir vergi borcu dikkatini çekmiş adam bu ne vergisi diye sordu ismini şu anda hatırlayamayacağım bir vergi size şerefim üzerine yemin ederim ne vezneci nede bilgisayardan borç bakiyesini çıkaran arkadaş bunun ne vergisi olduğunu söyleyemediler.Kısaca sorma ver parasıydı bu adam isyan etti küfür ederek parayı ödedi ve oradan çıktı şimdi alt yapı kabloların bakımı diye alınan bu para hikaye orası darphane gibi para basıyor.Amaç vatandaştan ne koparsak kardır zihniyeti o paralarla buradan uzaya kadar baz istasyonu kurulur lütfen bu hikayelere artık vatandaşın karnı tok!![]()
Konu veyselbakan tarafından (22-06-2009 Saat 12:51 ) değiştirilmiştir. Sebep: özüne sözüne sonuna kadar inandığım bir arkadaşımın yazısı hakkında yorum yapmam yapamam!
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri