arada böyle haberler çýkýyor sonra unutulup gidiyor daha öncede olmuþtu
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
arada böyle haberler çýkýyor sonra unutulup gidiyor daha öncede olmuþtu
arkadaþlar sabit ücretten bahsediyorsunuz ama bunun alýnmasý gerekio kimse kusura bakmasýn. telekom sadece görüþme ücretini alsa bu alt yapý ve þebekenin bakýmý nasýl yapýlacak yer altýna döþenen kablolar ömürlük kablo deðil zaman zaman deðiþio ayrýca bu iþin bir bakýmý var. Ayrýca telekomun gunde bir ilde dielimki 100 arýza bildiriolar en az yarýsý bina giriþindeki apartman kutusu yada kullanýcýnýn kendi evindeki sorundan çýkýo tabi bunu anlamak için telekom ekibi araclarý ile gelip oraya bir zaman ayrýrýp mozot yakýolar sonuçta sizden gelip para istemýolar. eðerki zaten sabit üsret alýnmayýp arýza olduðu zaman bakým parasý alýnsa telekom gibi bir þirketin servis ücreti 100 eurodan aþaðý olmayacaðý için bu sizden senellik 2 katý olarak tahsil edlir. zira ben özel telefon santrali þirketinde çalýþtým santrali satarýz santral garanti kapsamýndadýr ama hattýn bir tanesýnýn kablosu kopar o bizi alakdar etmez gelir kopuk erdeyse tespit eder arýzasýný gideriris en son 75 tl + kdv alýoduk þu an 80 Eour kdv oldu. si düþünün artýk gerisini. telekom bu sabit ücteri almak zorunda zira yoksa bu bakýmlar sadece görüþme ücreti ile dönmez.
telekomda tek karþý olduðum nokta adsl için telefon hattýný istemeleri.
LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TÝVÝBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDÝASTAR MÝNÝ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELÝTEBOOK 8540p Notebook (Ý7) - - Xiaomi MÝ 9T - Honda Civic Premium FB7
Taþý Delen Suyun Gücü Deðil Damlalarýn Sürekliliðidir.
türk telekomun geri ödeme yapacaðýný sanmýyorum
daha öncede böyle kazanýlmýþ mahkemevar telekom alehhine hiç birþeydeyiþmedi ogünden bugüne yine göz göregöre yolacaklar 10 tl
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
bencede bunlar fasa fiso türk telekom deðil para ödemek sabit ücrete zam yapmasýn diye duða etmek lazým böyle çok dava açýldý ama kazanan her zaman türk telekom oldu neresi türk'se gevurlarýn elindeki türk telekom
benim evimdeki telefon sadece internet için yani içerden arama yapýlamýyor buna karþýlýk her ay 11,75 YTL geliyor hiç konuçma yaýlmamý hali bu bide konuma yapýlsa allah bilir fatura ne olucak
Arkadaþlar niye tartýþýyorsunuz ki benim gibi yapýn kapatýn gitsin . Ben hem evdeki hem de iþyerindeki telefonlarýmý kapattým. Yaþasýn cep telefonlarý
internet olmasa çoktaaan kapatýrdým oma telekomun kozu internet kulanýcýlarý ip taledemiyorum sadece internet vardiye
Asla Baþkalarýnýn Umudunu Kýrma, Belki Sahip Olduðu Tek Þey Odur..
BOL BOL TEBESSÜM ET GÜLÜMSE
Hem Maliyeti Ucuzdur Hem De Deðerine Paha Biçilmez...
hadi onu gectim bari bundan sonra sabit ucreti kaldýrsalar bari
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri