Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234
38 sonuçtan 31 ile 38 arasý

Konu: Sabit ücret kalkýyor, paralar ödeniyor

Kullanýcý Bilgi Menüsü

valla benden alýnan her kuruþu geri istiyorum ve almak için ugraþ vermeye hazýrým .internet olmasa bu gün hattý iptal ettirecegim.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý Volkan Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ..............telekomda tek karþý olduðum nokta adsl için telefon hattýný istemeleri.
    Buna katýlmamak mümkün deðil.......
    Birde,diyelimki sabit ücret almakta haklý.Peki parasýný peþin peþin aldýðý hakkýmý kullanmak için saat vermesi,yani akþam saat 8'den sonra konuþabilirsin demesini anlamakta güçlük çekiyorum.
    Tek kelimeyle milleti yolunacak kaz olarak hemde besili kaz olarak görüyorlar...
    EN BÜYÜK GAFLET MELEK OLARAK GELDÝÐÝMÝZ DÜNYADAN,ÞEYTAN OLARAK GÝTMEKTÝR.
    ALLAH (c.c) KORUSUN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

abicim hep böyle kararlar çýkýyor ama bizbir þey göremiyoruz ne hikmetse internet olmasa 1 gün bile açýk býrakmam ama internet var
    :clap2:::present::puah:
    http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
    türksün her zaman türklüðünü göster

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sabit ucreti kaldýrsalar yeterli öde para ve r ödeme parada yok misalý

Kullanýcý Bilgi Menüsü

beklýyelim görelim bakalým ne olcak..

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kimse para'yý yerde toplamýyor....

Kullanýcý Bilgi Menüsü

kaç kere böyle mahkeme kararlarý alýndý.yerel mahkemelerin aldýðý kararlarý hiç kaale almýyor telekom.ne edip edip kendi lehine çevirmeyi baþarýyor.bundan da bir nane çýkacaðýný sanmýyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

arkadaþ sadece bu sabit ücrete uyuz olduðum için 25 yýllýk telefonumu iptal ettirdim
    7 liralýk görüþme var 35 liralýk ödeme geliyor benim mahallemdeki telefon kablolarýnýn üzerinden çocuklar atlayarak geçiyor o kadar gelip telefon baðlýyorlar ama ne hikmetse o kablolar hiç görünmüyor bu arada telekomda telefonumu iptal ettirmeye gittiðimde orada bir arkadaþýn baþýna gelen traji komik bir olayý sizinle paylaþmak istiyorum arkadaþta benim gibi sabit ödeme maðduru olmuþ ve hattýný iptal ettirmeye gelmiþ formu dolduruyorsunuz ve geçmiþteki borçlar toplanýyor onu ödedikten sonra abonelik iptal ediliyor arkadaþa bilgisayardan borç tutarý çýktý adam tam vezneye borcunu yatýracak bir vergi borcu dikkatini çekmiþ adam bu ne vergisi diye sordu ismini þu anda hatýrlayamayacaðým bir vergi size þerefim üzerine yemin ederim ne vezneci nede bilgisayardan borç bakiyesini çýkaran arkadaþ bunun ne vergisi olduðunu söyleyemediler.Kýsaca sorma ver parasýydý bu adam isyan etti küfür ederek parayý ödedi ve oradan çýktý þimdi alt yapý kablolarýn bakýmý diye alýnan bu para hikaye orasý darphane gibi para basýyor.Amaç vatandaþtan ne koparsak kardýr zihniyeti o paralarla buradan uzaya kadar baz istasyonu kurulur lütfen bu hikayelere artýk vatandaþýn karný tok!
    Konu veyselbakan tarafýndan (22-06-2009 Saat 11:51 ) deðiþtirilmiþtir. Sebep: özüne sözüne sonuna kadar inandýðým bir arkadaþýmýn yazýsý hakkýnda yorum yapmam yapamam!

Sayfa 4/4 ÝlkÝlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri