Konuya Etiketlenenler

Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
8 sonuçtan 1 ile 8 arasý

Konu: RL 100CSX Sýralý Güncel Kanal Dosyasý ve Elle Þifre Girme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Muhahaha RL 100CSX Sýralý Güncel Kanal Dosyasý ve Elle Þifre Girme

Arkadaþlar, kendi alýcýmda bulunan güncel kanal listesin RL 100CSX Hakkýnda bilmek istedikleriniz konusun verilmiþ olup; elle Digi Tv þifreleri nasýl girilir açýkladým. Softcamýn içinde RL 100 CSX 3.17 rar diye yazýlýmda vardýr. Ýsteyen onuda yükleyebilirler. Ya da sadece CXdatabase isimli kanal listesini yükleyebilirler. Yüklemelerden sonra genel ayarlarýnýzý yapmayý unutmayýn. Herkese iyi seyirler.Bilgilerinize.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

hani nerde link yok

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Link bu kardeþ, ama yukarýdaki yazýyý dikkatli okumamýþsýn. Konunun nerde iþlendiðini ilk satýrlarda yazýyorum. Sanýrým gözünüzden kaçtý.
    Saygýlar.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi için teþekürler nasýl yapýlacagýný detaylý verirsen daha makbule geçecek

Kullanýcý Bilgi Menüsü

redline 100 csx kumandasýn beyaz salep tuþuna basýp 3 tana1 1 1 basýp rs 232 modu çýkyor burada 9 adet mod var bunlar neiþe yarýyor bilen varsa yazsýn

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Verdiðim Linki Bir Ýncele

Alýntý ateþ77 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bilgi için teþekürler nasýl yapýlacagýný detaylý verirsen daha makbule geçecek
    Arkadaþým 3. mesajda verdiðim linki bir incele. Anlayamadýðýn bir yer olursa tekrar sorarsýn. Orada herþeyi açýkladým.
    Herhangi bir kanalý izlerken beyaz tuþa basýp üç 1(biri) tuþladýðýnýzda alýcýnýzý bs.a baðladýðýnýzda hangi iþlemi yapacaðýnýzý sýralamýþlardýr. Sizlerin yapacaðý bs.ýn yanýnda tv yoksa, alýcýnýzý tvden sökmeden önce SÝSTEM AYARLARIna girerek orada güncellemeleri PC konumuna getirin yeterlidir.
    Bilgilerinize.
    Saygýlar.
    Konu emmi tarafýndan (14-07-2009 Saat 07:06 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ben bu redlineden biþey anlamadým millet e ngüzeli þimdi baf cihazý var nova pakedini dahi açýyor millet redline daha hala uyuyor nedense ama yinede güveniyorum redlineye neden derseniz ben bu makinadan çok sattým çünkü milet baþýmýn etini iyiyor uyumayýn redline

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Kozalak10 arkadaþýmmilleti yanlýþ yönlendirmeyelim Baf Nova'yý bile açýyor diyerek. Senin dediðin ancak uydudan veya serverden kart paylaþým yoluyla olur. Onu Redline de yapýyor W6 uydusundan. Uyuma konusunda sana katýlýyorum bak. Ama bu uyumada deðil, bilinçli olarak yapýlan bir davranýþtýr. Yeni alet edavatlarýný satmak için. Kendisinden önceki firmalarýn yaptýðý gibi. Yeni bir alýcý piyasaya sürdüklerinde en yakýn tarihli eski uydu alýcýlarýný bile gözden çýkarýyorlar. Teknik destek açýsýndan. Bilgilerinize.
    Sayglar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri