REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/21 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 SonSon
211 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Gemini 4,70 (09 02 2011)nba tv ok cccam 2.2,1 hallederiz backup time bomb yok

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi geceler arkadaşlar.dreambox 500 s cihazım önceleri çökmüştü.formda bulunan gemini4.70 yükledim.formdaki bilgilere göre bugün cihazdaki kanallar silinmiş ve int.bağlantı yapmıyordu.yeniden dreamup ile yükleme yapmak istiyorum.dreamup açıp com 3 yapıp connet tuşuna basıp fişi taktığımda drekt disconnet yazıp hiçbir işlem olmuyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.aşağıdaki linke göre
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle com ayarını neden com 3 yapıyorsun.normal pc ile yükleme yapıyorsan com ayarın com1 olarak ayarla öyle bir dene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle com ayarını neden com 3 yapıyorsun.normal pc ile yükleme yapıyorsan com ayarın com1 olarak ayarla öyle bir dene.
    cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.dediğiniz gibi.com 3 .com 1 yaptım.3 sefer flası sildim.dosyayı masaüstüne indirdim.zipten çıkardım.flash yazdırmak için zipten çıkardığım dosyayı masa üstünde göremedim.mecburen bir önce indirdiğim.4.70 vardı.flash yüklemeye bastığımda direk o dosya çıkıyor onu atmak zorunda kaldım.daha sonra dosyayı cihazdan indirerek 2.1.1. kurdum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazom klon yaklaşık 20 dk da bir fişi çıkarıp takmaktan bıktım .. benim makinaya uymadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm usta bu backup da bulsat açarmı denedinizmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam vermiş olduğum4,70 zip olarak indiriyorum.içinden masa üstüne çıkarıyorum.dreamup ile cihaza bağlanıyorum.2-3 kere flash era yapıp siliyorum.sonra flasha basıyorum.ancak masa üstüne çıkardığım dosyayı görmüyor.uzantıdan olabilirmi acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yardımcı olacak arkadaş yokmu cihaz önümde bekliyorum.iyice moralim bozulmaya başladı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

masa üstüne getirdiğim Gemini_4.70_DM500_Maxvar_Non_Bomb_Turkish_Original_Mod_Borsalino dosyasını görüyorum.cihaza yükleyebiliyorum.yeni indirdiğim gemini 4,70 (28 08 2010) cccam214 mgcamd 1,35a hallederiz backup.fw2.fwz dosyasını flasha bastığımda yüklemek için görmüyor.kafayı yiyeceğim 2 saattir uğraşıyorum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadasim Flashwizard görür , Dreamup görmüyor.Siz Flashwizardla deneyin olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı necip12345 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    arkadasim Flashwizard görür , Dreamup görmüyor.Siz Flashwizardla deneyin olur
    teşekkür ederim arkadaşım.şu anda maç var eskiyi yükledim.uygun zamanda deneyeceğim artık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkür ederim.arkadaşım.şu anda dediğiniz gibi flashwizerd ile yükledim..bir yardım daha isteyeceğim.server kullanıyorum.flashfxp ile bağlanıp server şifresini eskisi gibi mi atacağım yoksa başka bir şekildemi.daha önceki imagede yapıyordum.

Sayfa 12/21 İlkİlk ... 23456789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri