cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.dediğiniz gibi.com 3 .com 1 yaptım.3 sefer flası sildim.dosyayı masaüstüne indirdim.zipten çıkardım.flash yazdırmak için zipten çıkardığım dosyayı masa üstünde göremedim.mecburen bir önce indirdiğim.4.70 vardı.flash yüklemeye bastığımda direk o dosya çıkıyor onu atmak zorunda kaldım.daha sonra dosyayı cihazdan indirerek 2.1.1. kurdum.
cihazom klon yaklaşık 20 dk da bir fişi çıkarıp takmaktan bıktım .. benim makinaya uymadı![]()
slm usta bu backup da bulsat açarmı denedinizmi
ustam vermiş olduğum4,70 zip olarak indiriyorum.içinden masa üstüne çıkarıyorum.dreamup ile cihaza bağlanıyorum.2-3 kere flash era yapıp siliyorum.sonra flasha basıyorum.ancak masa üstüne çıkardığım dosyayı görmüyor.uzantıdan olabilirmi acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim
yardımcı olacak arkadaş yokmu cihaz önümde bekliyorum.iyice moralim bozulmaya başladı
masa üstüne getirdiğim Gemini_4.70_DM500_Maxvar_Non_Bomb_Turkish_Original_Mod_Borsalino dosyasını görüyorum.cihaza yükleyebiliyorum.yeni indirdiğim gemini 4,70 (28 08 2010) cccam214 mgcamd 1,35a hallederiz backup.fw2.fwz dosyasını flasha bastığımda yüklemek için görmüyor.kafayı yiyeceğim 2 saattir uğraşıyorum.
arkadasim Flashwizard görür , Dreamup görmüyor.Siz Flashwizardla deneyin olur
teşekkür ederim.arkadaşım.şu anda dediğiniz gibi flashwizerd ile yükledim..bir yardım daha isteyeceğim.server kullanıyorum.flashfxp ile bağlanıp server şifresini eskisi gibi mi atacağım yoksa başka bir şekildemi.daha önceki imagede yapıyordum.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri