REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 13/21 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021 SonSon
210 sonuçtan 121 ile 130 arası

Konu: Gemini 4,70 (09 02 2011)nba tv ok cccam 2.2,1 hallederiz backup time bomb yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı peer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

BEN bu kişinin sitesine üye oldum dengesizce saçma bir yazı ile beni süresiz uzaklaştırdı hakarete dayanan söze dayanamayarak yazıyorum bu şahıs kocaelide oturuyor ve hiç bir bilgisi yok yada ben öyle anladım bu şahsı sınırsızca uzaklaştırırsanız sevinirim
    iyide arkadaşım sırf seni orada saçma şeyden banladı diye buradan banlayamayız yada basit bir sebepten banlamayız yaparsakta o zaman onun size yaptığından farkımız kalmaz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yazılımı yükledim interneti cihazdan kullanamıyorum bulsat açmıyor nasıl olacak bu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

teşekkürler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

nerde lınk goremedımde

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı anlamamki Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    nerde lınk goremedımde
    1, mesajda Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı peer Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

BEN bu kişinin sitesine üye oldum dengesizce saçma bir yazı ile beni süresiz uzaklaştırdı hakarete dayanan söze dayanamayarak yazıyorum bu şahıs kocaelide oturuyor ve hiç bir bilgisi yok yada ben öyle anladım bu şahsı sınırsızca uzaklaştırırsanız sevinirim
    bu forumda öle bir şey söz konusu olmaz siz orda banlandınız diye burda onu banlayın diyerek banlama olmaz ayrıca böle bir istektede üyenin hiç bir suçu günahı yokken burada bidah bulunursanız sizi banlarım..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elveda artık banlayın kapatın süresiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Banlayan banlayana ne oluyor yaw.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

elveda artık banlayın kapatın süresiz
    ne bu şimdi onu banlamdık diye banlanmak mı istiyosunuz siz bilirsiniz zorla kimsyei buraya sokmuyoruz illa banla dersen pm at banlayayım bi daha girmezsin..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli arkadaşlar bu formda her kim olursa olsun eşit hakka sahiptir kimsenin kimseden bir ayrıcalığı yoktur ve bu formun kurallları vardır kurallar ihlal edildiği takdirde de gayet net ve açık yaptırımlar mevcuttur ama burada kimse kimsenin lafı ile hareket etmez edemez bu arkadaşı banlayın da bunlardan biri herkes şunu banlayın şuna bunu yapın derse o zaman bu form curcunaya dönerki buna kimse müsade etmez o yüzden bu gibi konuları bırakıp paylaşımlarımızı yapalım bırakında gerekeni site yetkilileri düşünsün!

Sayfa 13/21 İlkİlk ... 3456789101112131415161718192021 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri