REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 11/21 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920 ... SonSon
210 sonuçtan 101 ile 110 arası

Konu: Gemini 4,70 (09 02 2011)nba tv ok cccam 2.2,1 hallederiz backup time bomb yok

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sağol ustam eline sağlık

Kullanıcı Bilgi Menüsü

backup 1, mesajda güncellenmiştir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bu backup ı kurdum cccam 2.2.1 yüklü degil addons gemini server da çıkıyor ordan yüklesem herhangi bir sorun olurmu

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CcRider Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bu backup ı kurdum cccam 2.2.1 yüklü degil addons gemini server da çıkıyor ordan yüklesem herhangi bir sorun olurmu
    yüklü olmazmı arkadaşım yüklü ve bizzat test ettimde verdimsadece sende belki aktif olmamıştır mavi tuşa bas oradan cccam221 bul ve yeşil tuşa bas aktif olur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi geceler arkadaşlar.dreambox 500 s cihazım önceleri çökmüştü.formda bulunan gemini4.70 yükledim.formdaki bilgilere göre bugün cihazdaki kanallar silinmiş ve int.bağlantı yapmıyordu.yeniden dreamup ile yükleme yapmak istiyorum.dreamup açıp com 3 yapıp connet tuşuna basıp fişi taktığımda drekt disconnet yazıp hiçbir işlem olmuyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.aşağıdaki linke göre
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı aozaslan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    iyi geceler arkadaşlar.dreambox 500 s cihazım önceleri çökmüştü.formda bulunan gemini4.70 yükledim.formdaki bilgilere göre bugün cihazdaki kanallar silinmiş ve int.bağlantı yapmıyordu.yeniden dreamup ile yükleme yapmak istiyorum.dreamup açıp com 3 yapıp connet tuşuna basıp fişi taktığımda drekt disconnet yazıp hiçbir işlem olmuyor.acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim.aşağıdaki linke göre
    Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle com ayarını neden com 3 yapıyorsun.normal pc ile yükleme yapıyorsan com ayarın com1 olarak ayarla öyle bir dene.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

cihazom klon yaklaşık 20 dk da bir fişi çıkarıp takmaktan bıktım .. benim makinaya uymadı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı ozibo Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    öncelikle com ayarını neden com 3 yapıyorsun.normal pc ile yükleme yapıyorsan com ayarın com1 olarak ayarla öyle bir dene.
    cevabın için teşekkür ederim arkadaşım.dediğiniz gibi.com 3 .com 1 yaptım.3 sefer flası sildim.dosyayı masaüstüne indirdim.zipten çıkardım.flash yazdırmak için zipten çıkardığım dosyayı masa üstünde göremedim.mecburen bir önce indirdiğim.4.70 vardı.flash yüklemeye bastığımda direk o dosya çıkıyor onu atmak zorunda kaldım.daha sonra dosyayı cihazdan indirerek 2.1.1. kurdum.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm usta bu backup da bulsat açarmı denedinizmi

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ustam vermiş olduğum4,70 zip olarak indiriyorum.içinden masa üstüne çıkarıyorum.dreamup ile cihaza bağlanıyorum.2-3 kere flash era yapıp siliyorum.sonra flasha basıyorum.ancak masa üstüne çıkardığım dosyayı görmüyor.uzantıdan olabilirmi acil yardımlarınızı bekliyorum.tşk.ederim

Sayfa 11/21 İlkİlk ... 234567891011121314151617181920 ... SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri