REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 12/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon
128 sonuçtan 111 ile 120 arası

Konu: Fenerbahçe 2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Onyewu gerçeği

Sarı -lacivertlilerin bir dönem ilgilendiği ileri sürülen Standard Liege'in ABD'li stoperi Onyewu'nun menajeri Lyle Yorks, "Oyuncumla F.Bahçe'nin bir ilgisi yok. Bir İspanyol, İki İtalyan kulübü ve Ajax'la ciddi görüşme halindeyiz" dedi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Diarra heyecan verdi

F.Bahçe'de Poulsen'e alternatif isimler arasında, Real Madrid'in dünyaca ünlü Malili yıldızı Mahamadou Diarra'nın da olduğu ileri sürüldü. Ancak Real'in, geçen sezonun çoğunu sakat geçiren 27 yaşındaki oyuncuyu vermesinin çok zor olduğu belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

12 milyon euro

F.Bahçe'de kriz haline gelen Güiza için Atletico Madrid'in 12 milyon euro'yu gözden çıkardığı ileri sürüldü. Forlan ya da Agüero'nun durumunun netleşmesini bekleyen İspanyol kulübü, iki oyuncudan birinin satılması halinde teklifini iletecek. Ancak Aziz Yıldırım 20 milyon euro istiyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F.Bahçe Emana'ya döndü

Josico ve Maldonado ile yollarını ayırdıktan sonra Juventus'ta forma giyen Poulsen'i renklerine bağlamak için düğmeye basan, ancak Danimarkalı yıldızla bir türlü anlaşma sağlayamayan Fenerbahçe'nin, Real Betis'li Achille Emana'yı yedekte tuttuğu ortaya çıktı.
    İspanyol basınına konuşan Emana ve menajeri, kısa süre önce sarı-lacivertli kulüpten teklif aldıklarını ifade etti. Orta sahada görev yapan Kamerunlu futbolcunun menajeri Sebastien Thierry, Fenerbahçe’nin, Juventus’lu Poulsen’den vazgeçmesi halinde Emana’yı transfer edeceğini bildirdi.
    Real Betis’in İspanya’da küme düşmesi yüzünden Emana’nın, Fenerbahçe’ye sıcak baktığını kaydeden Thierry iki kulübün anlaşması durumunda geçen sezon oynadığı futbolla İspanya’da alkış toplayan Kamerunlu oyuncunun hemen İstanbul’a geleceğini dile getirdi.
    İspanyol ABC gazetesi, Paris Saint Germain ve altyapısından yetiştiği Valencia’nın da siyahi oyuncuyu transfer etmek istediklerini, ancak bu kulüplerin Fenerbahçe’nin ödeyeceği rakama çıkmalarının çok zor olduğunu yazdı. Haberde Emana için 15 milyon euro bonservis isteyen Real Betis’in, 10 milyon euroya düşebileceği de vurgulandı.
    Bu arada İtalyan basını, Poulsen’in, Juventus tarafından satış listesine koyulacağını iddia ederken, Danimarkalı futbolcunun menajeri, siyah-beyazlı kulüpten ayrılmayacaklarını bildirdi.
    Emana kimdir?
    Yaşı: 27 (05.06.1982)
    Kulübü: Real Betis
    Ülkesi: Kamerun
    Boyu: 1.80
    Sezon Kulübü Maç Gol
    2001/08 Toulouse 226 28
    2008/09 R.Betis 35 11

05.07.2009
    Kaynak : Milliyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Keirrison için Alex devrede!

Fenerbahçe, Brezilya futbolunun son yıllarda yetiştirdiği süper bir golcünün peşine düştü.
    Brezilya'da Palmeiras Kulübü'nde forma giyen ve 35 maçta 24 gol atarak, Avrupa takımlarının ilgisini çeken Keirrison için Kaptan Alex'in aracı olduğu ifade edildi.
    Barcelona'nın daha önce,"Anlaştık" dediği, ancak resmi imzanın atılmasının gecikmesi nedeniyle kulübünün yeniden satış listesine koyduğu golcünün, Fenerbahçe'ye gelmeye sıcak baktığı öğrenildi. Barça'nın bu oyuncuyu transfer etse bile kadroda yer bulmasının zor olacağı ve bir başka kulübe kiralık olarak vereceği açıklamaları da Keirrison'u oldukça rahatsız etti. Katalan kulübünün, bu futbolcuyu David Villa transferinde takasta kullanmak istediği vurgulandı.
    Keirrison'un transfer haklarının yüzde 80'inin Deportivo Traffic adlı bir şirketin elinde bulunduğu, Palmeiras'ın ancak yüzde 20 oranında söz sahibi olduğu vurgulandı.
    Deportivo Traffic, elinde bulundurduğu hakları, 13 milyon euroya Barcelona'ya satacağını açıklamış, ancak bu operasyon gerçekleşememişti.
    Keirrison ve Alex önceki gün eski takımları Coritiba'yı ziyaret ederek hasret gidermişlerdi. 2008 yılında Coritiba forması giyen Keirrison, 20 golle Brezilya Ligi'nde gol kralı olmuştu.

04.07.2009
    Kaynak : Milliyet

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Güiza giderse Morientes

Dani Güiza'nın "Almanya kampına katılmayacağım" restinden sonra Fenerbahçe yönetimi, alternatif arayışları için harekete geçti.
    Sarı-lacivertliler, geçtiğimiz sezon Valencia'da forma giyen 33 yaşındaki Fernando Morientes'i listesine aldı. Bonservisi elinde olan tecrübeli golcüyü, Christoph Daum'un özellikle istediği bildirildi.
    İspanyol golcüye ülkesinden herhangi bir takım teklif yapmazken, Morientes'in yıllık maliyetinin 1.5 milyon Euro olduğu öğrenildi. İspanyol ve Alman basını, Fenerbahçe'nin Morientes'e 2 yıllık sözleşme teklifinde bulunacağını ve tecrübeli oyuncunun teklife sıcak baktığını ileri sürdü.

KARİYERİ MUHTEŞEM!
    Yaşı ilerlemiş olmasına rağmen Morientes, muhteşem bir kariyere sahip. Futbola 16 yaşında Albacete'de başlayan İspanyol golcü, 1995'te Zaragoza'ya transfer oldu.
    2 yıl burada forma giyen Morientes, 66 maçta 28 gol atarak R.Madrid'in dikkatini çekti. 1997-2005 arasında Real formasıyla 182 maçta 72 gol kaydetti. Morientes 2003-04 sezonunda kiralandığı Monaco ile Şampiyonlar Ligi finali oynama başarısı gösterdi.
    2005-06 sezonunu Liverpool'da geçiren, ardından Valencia'ya geçen Morientes, 3 yıllık Valencia kariyerinde 42 gole imza attı.
    YENİDEN VAGNER LOWE

Santrfor arayışına giren Fenerbahçe'nin Morientes'le birlikte CSKA Moskova'nın Brezilyalı golcüsü Vagner Love'yi de listesine aldığı öğrenildi. 25 yaşındaki futbolcuyla geçen sezon da ilgilenen sarı-lacivertlilerin, bu yıl işi daha zor görünüyor. Çünkü Brezilyalı, 2007 Aralık'ta sona eren sözleşmesini 2011 sonuna kadar uzattı. CSKA'nın bu oyuncu için en az 11 milyon Euro bonservis bedeli isteyeceği konuşuluyor.

04.07.2009
    Kaynak : Sabah

Kullanıcı Bilgi Menüsü

F.Bahçe' yi sildim

"Geçen sezon da mutsuzdum. Ama Aragones var diye sorun çıkarmadım. İspanya'da kulüp arıyorum".

Kafasına koymuş
    Yönetimin verdiği izin süresini aşan Güiza'dan üst üste kötü haberlergeliyor. Daha önce ülkesinin basınına F.Bahçe'ye dönmek istemediğineyönelik açıklamalar yapan İspanyolfutbolcu, Türkiye'de yaşayan birkomşusuyla yaptığı telefon konuş-masında, "F.Bahçe'yi sildim" dedi.

M. City de istiyor
    Okçu , Millenium Konakları'ndaki dostuna, "Aragones'in gidişiyle Tür-kiye'de işim bitti. Geçen sezon damutsuzdum. Ama Aragones var diyesorun çıkarmadım. İspanya'da kulüp arıyorum" itirafında bulundu. Güiza'ya A. Madrid, Valencia'dan sonra M. City de talip.
    Oğuz YÖRÜK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Vargas da geliyor

Fiorentina'nın Perulu yıldızı Vargas, ülkesinde El Bocon gazetesine yaptığı açıklamada "Fenerbahçe'nin teklifini kabul ettim, ancak son kararı kulübüm verecek" dedi.

Evet dedim

El Bocon gazetesine konuşan Perulu yıldız: Son karar kulübümün. Transferim birkaç gün içinde netleşecek.

Süper bir sol açık arayan Fenerbahçe, turnayı gözünden vurdu: Juan Vargas! İtalya Serie A ekiplerinden Fiorentina'da top koşturan Perulu yıldız, sarı-lacivertlilerin teklifini doğruladı. Daha da ileri giderek teklife olumlu cevap verdiğini belirten 25 yaşındaki ünlü futbolcu, El Bocon gazetesine verdiği demeçte, "Fenerbahçe ile Fiorentina transferin sonuçlanması için görüşüyor. Ben de bu transfere çok sıcak bakıyorum" dedi.

Övgüde bulundu
    Geçen sezon Fiorentina formasıyla 3 gol atan Vargas, röportajının devamında Fenerbahçe'ye ve Türk futboluna büyük övgüde bulunarak şöyle dedi: "Türkiye'de iyi bir seyirci atmosferinde oynamak ve profesyonel gelişim göstermek önemli bir olay. Türkiye ligi çok çekişmeli. Diğer takımlarda da tanınmış futbolcular var. Fenerbahçe büyük bir takım. Hocam Cesare Prandelli ile görüştüm. Transferim kısa süre içinde netleşecek."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fener'e ABD'li bombacı

Güiza'nın dönmeme yönündeki eğilimlerinden gözü korkan ve "Ne olur ne olmaz" diyerek yabancı bir golcü arayan Fenerbahçe'de, şimdi de sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertlilerin,ABD Milli Takımı'nın santrforu Charlie Daives için girişimlere başladığı öğrenildi.

Hatta yönetimin, 23 yaşındaki oyuncunun takımı İsveç'in Hammarby takımı ile 1.5 milyon euro bonservis bedeline anlaştığı bile ileri sürüldü. Konfederasyon Kupası'nda ABD'nin final oynamasında büyük katkı yapan Daives, Hammarby'de 56 maçta 21gol atttı.
    Oğuz YÖRÜK

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Demirel: Mutluyum

Volkan Demirel, takımda kaldığı için çok mutlu olduğunu açıkladı. Volkan, "Her zaman 'benim için önce Fenerbahçe gelir' diyordum. Zor günler geçirdim ama artık kafam rahatladı. Fenerbahçe ile devam edeceğim için çok mutluyum" ifadesini kullandı.

Sayfa 12/13 İlkİlk ... 2345678910111213 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri