Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon
51 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Galatasaray 2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Transfer dosyası

* Sözleşmesi Bitenler: Hasan Şaş

* Sözleşme Yenileyenler: Emre Aşık, Serkan Çalık, Ayhan

* Gelenler: Mustafa Sarp (Bursa), Özgürcan (Sakarya-kiralık)

* Gidenler: Ümit Karan, Hasan Şaş, Aykut, De Sanctis

* Gündemdekiler: Van Nistelrooy, Emana, Gudjohnsen, Neill, Bezua, Ryan Babel, Ufuk Ceylan, İsmail, Leo Franco, Deco, Hamit, Cisse, Oliveira, Frei, Madura,

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bilgilendirme için sağ ol

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Galatasaray'a çakı gibi asker

Servet Çetin'i Marsilya'ya satan Galatasaray, bu futbolcunun yerini en az onun kadar savaşçı olan Senderos'la doldurmayı planlıyor. Milan'da kiralık oynayan, bonservisi ise Arsenal'de bulunan 24 yaşındaki futbolcu için girişimler hızlandırıldı. Yönetici Haldun Üstünel, bu oyuncuya karşılık Arsenal kulübüne 2.5 milyon euro önerdi, İngilizler ise 4 milyon euro istedi. Pazarlık sürerken tarafların ortak noktada buluşacakları beklentisi yüksek.

Senderos Alıyoz

Üstünel'in görüştüğü başarılı oyuncunun olumlu yanıt verdiği ve Arsenal ile temaslara başlandığı bildirildi.

Melberg gitti
    Servet
    'in Marsilya'ya satılmasının ardından Galatasaray'da savunmanın ortasında oynayacak futbolcu arayışları hız kazandı. Defansa iki kaliteli oyuncu almak isteyen sarı-kırmızılılar, Melberg'in Olympiakos ile söz kesmesinin ardından rotasını İsviçre Milli Takımı'nın başarılı oyuncusu Philippe Senderos'a çevirdi. Bu futbolcu için yönetici Haldun Üstünel'in girişimlere başladığı öğrenildi.

Teklifini yaptı
    Bu sezon Milan'da kiralık olarak forma giyen ancak fazla şans bulamayan 24 yaşındaki yıldızın, sarı-kırmızılıların teklifine sıcak baktığı ifade edildi. Senderos'tan onay alan Galatasaray'ın oyuncunun bonservisini elinde bulunduran Arsenal ile temaslara başladığı ve ilk etapta 2.5 milyon euro teklif ettiği bildirildi. İngiliz ekibinin 4 milyon euro istediği, görüşmelerin sürdüğü dile getirildi.

Senderos kimdir?

Doğum tarihi: 14.02.1985
    Doğum yeri: İsviçre
    Boyu: 1.91 m.
    Kilo: 84 kg.
    Milli takım: 31 maç, 3 gol
    Kulübü: Arsenal

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

2 bomba yolda

"Dünyaca ünlü 2 futbolcu ile anlaştık. Bir hafta içinde bu oyuncuların isimlerini kamuoyu ile paylaşacağız".

Detaylar kaldı
    Başkan Adnan Polat, idari menajer Cenk Ergün'ün düğününde transferleri soran Galatasaraylılara müjdeyi verdi. Dünyaca ünlü 2 futbolcu ile anlaşma sağladıklarını, bir oyuncu ile de görüşmelerin sürdüğünü kaydeden Polat, "Detaylar kaldı. Bir hafta içinde bu futbolcuların isimlerini açıklarız. Kimse merak etmesin. Galatasaray en iyisini alacak" dedi.

Bize inansınlar
    Polat, "Galatasaray'ın parası yok, kimseyi alamaz" diyenlere de gönderme yaparak, 'Biz Rijkaard'ı nasıl aldıysak, iki dünya yıldızını da öyle alacağız. Bunlardan birisi için sponsorlarla görüşüyoruz" ifadesini kullandı. Taraftara mesaj yollayan Polat, "Bize inanın. Beklenen transferleri yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.
    Savaş ÇORLU

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Marsilya basamak

"Transferim gerçekleşirse Fransa'da top koşturacağım. Oranın ardından Almanya ve İngiltere'de oynamayı istiyorum. Kendime güveniyorum".

Cimbom'un 8 milyon euro'ya Marsilya'ya vermeyi kabul ettiği Servet Çetin, Fransa'nın kendisi için sadece bir basamak olacağını söyledi. Milli stoper, "Bu iş olursa Fransa'da top oynayacağım. Ama asıl hedefim daha üst düzey ligler. Marsilya'dan sonra Almanya ve İngiltere'nin önemli takımlarında forma giymek istiyorum" diye konuştu. Sarı-kırmızılı ekipte başarılı 2 sezon geçirdiğini belirten Servet, "Taraftarımız da çok iyi destek verdi. Ekmek yediğim kulüplere hep para kazandırdım. Şimdi de böyle olacak, mutluyum" şeklinde konuştu.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Heyecan verici

"Galatasaray'ın teklifi karşısında hem gururlandım hem de heyecanlandım ama son kararı kulübüm Bursaspor verecek".

Güzel bir duygu
    Geçen sezon oynadığı futbolla büyük takımların gözdesi olan Volkan Şen, Galatasaray'ın teklifinin kendisi için gurur verici olduğunu söyledi. Sağlam döneminde yaptığı çıkışta büyük payı olan oyuncu, "Beğenilmek çok ayrı bir duygu. Heyecan verici" dedi.

Benim de hayalim
    Menajeri Cem Özdemir vasıtasıyla gelişmeleri takip ettiğini belirten Volkan, "Galatasaray'ın teklifi karşısında hem gururlandım, hem de heyecanlandım. Büyük takımların birisinde oynamayı çok isterim. Ama sözleşmem sürüyor. Kararı Bursa verecek" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aklı takımda

Galatasaray çiçeği burnunda teknik direktörü Frank Rijkaard'ı şimdiden lig heyecanı sardı. Dün İstanbul'a dönen Hollandalı çalıştırıcı, "Yapılacak transferler hakkında ne düşünüyorsunuz? Biten bir transfer var mı?" şeklindeki soruya "Ben şimdi oynayacağımız ilk maçımızı düşünüyorum. Transferleri yöneticilerimiz halleder. Benim tek düşüncem bir an önce futbolcular ile tanışıp kaynaşmak" cevabını verdi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beni alan kulüp kazanır

Galatasaray'ın satış listesine koyduğu Ümit Karan, karar aşamasında. Tatil için gittiği Bodrum'da basın mensuplarının transferiyle ilgili sorularını yanıtlayan golcü oyuncu, "Eintracht Frankfurt başta birçok takımdan teklif aldım. Burada sakin kafayla 3 gün düşünüp, karar vereceğim. Ailemin rahatı da önemli. Beni alan kulüp pişman olmaz" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ben, Babel'i ikna ettim

Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Rijkaard, Babel'in transferinde ısrarlı. İstanbul'a dönen Hollandalı hocanın yönetime, "Babel ile konuştum ve gelmesi için ikna ettim, şimdi top sizde. Biraz fedakarlık yapabilirseniz, Babel 1 hafta içinde imzayı atar'' dediği öğrenildi. Yönetim de yeni hocaya "Bu transferin bitmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız, merak etmeyin'' cevabını verdiği gelen haberler arasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Almanya'da imza atacak

Galatasaray'ın anlaştığı Lucas Neill'in Almanya kampına katılması bekleniyor. Başarılı defans oyuncusunun vatandaşı Kewell ile birlikte 27 Haziran'da direkt Almanya'ya giderek resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi. Bu arada milli maçları nedeni ile tatil olanağı bulamayan Kewell'a Galatasaray yönetiminin Almanya kampına kadar izin verdiği de gelen haberler arasında.

Sayfa 2/6 İlkİlk 123456 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri