REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 5/5 İlkİlk 12345
48 sonuçtan 41 ile 48 arası

Konu: Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Avrupa'ya satarlar

Gaziantepspor Futbol Şube Sorumlusu Mehmet Kızıl, İsmail'e övgü yağdırdı: "Beşiktaş büyük transfer yaptı. Bırakın Türkiye'yi dünyada sol bek yetişmiyor. İsmail için son bir yılda bize 3 teklif geldi. Porto, Ranteri'yi ve 3 milyon euro önerdi. İçeridekileri saymıyorum. Transfer bitmek üzere iken Beşiktaş devreye girdi. Beşiktaş, İsmail'i seneye 10 milyon euro'ya İspanya ve İngiltere'ye satar."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sıra John Utaka'da

İngiliz basınına göre Beşiktaş, Portsmouth'un Nijeryalı orta saha oyuncusu John Utaka'nın peşinde... "www.mirror.co.uk" adlı site, siyah-beyazlıların 27 yaşındaki yıldızın transferini 1 milyon pound'a sonlandırmaya çalıştığını ileri sürdü.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hayalim gerçekleşti

"İsmim birkaç takımla anılıyordu. Beşiktaş'ın olmasına çok sevindim Şampiyon takıma geldim. Formayı giymek için sabırsızlanıyorum".

SEVİNÇTEN UÇUYOR
    Kartal'ın G.Antep'ten renklerine bağladığı İsmail, "Rüyalarım gerçekleşti" dedi. 20 yaşındaki sağ bek, "İsmim birçok takımla anılıyordu. Beşiktaş olunca sevindim. Gönlüm ondaydı. Formayı giymek için sabırsızlanıyorum" diye konuştu.

SERVETE MAL OLDU
    Beşiktaş'ın İsmail Köybaşı için Gaziantepspor'a 6 milyon euro bonservis ödeyeceği öğrenildi. Takasın da devreye girmesi halinde bu bedelin düşeceği belirtildi. Kartal'ın güney ekibine Mehmet Sedef ve bir oyuncu daha önerdiği bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Telefonla transfer!

Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık'tan Aydın Tosyalı önerisi. Alıcık, Nazilli'de kendisini ziyaret eden Kayserispor'un savunma oyuncusu Aydın için MHP Aydın Milletvekili ve Beşiktaş 2. Başkanı Ertuğrul Kumcuoğlu'nu aradı ve "Onu Beşiktaş'a alın" çağrısı yaptı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Ferrari seferi

Başkanın yıldız futbolcuyu yarın İstanbul'a getireceği iddia edildi.

Beşiktaş'ın Ferrari operasyonunda her gün yeni bir gelişme yaşanıyor. Geçen hafta İtalya'ya giderek Geona'lı yetkililerle masaya oturan, ancak yıldız futbolcunun 1 milyon euro'luk alacağı nedeniyle imzayı attıramayan Yıldırım Demirören, dün Çizme'nin yolunu tuttu. Bugün Ferrari ile son kez görüşecek olan başkanın, yarın İtalyan oyuncuyu da alarak İstanbul'a dönmesi bekleniyor.

Menajerden onay
    Öte yandan Ferrari'nin menajeri Moreno Roggi'ye göre Genoa'lı oyuncu da Beşiktaş'a gitmeye hazır. Radio Blu'ya konuşan Roggi, "Önce Genoa ile Beşiktaş, ardından da Beşiktaş ile Matteo Ferrari anlaştı. Sadece bürokratik problemler var, bunlar da küçük sorunlar" ifadesini kullandı. Ferrari'yi Roma'dan bedavaya alan Genoa'nın, bu futbolcuyu Beşiktaş'a 5 milyon euro karşılığında satacak olması, İtalya'da büyük yankı uyandırdı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabata Kartal

Beşiktaş uzun zamandır peşinde olduğu Tabata için G.Antep yönetimiyle dün gece anlaştı. Siyahbeyazlı kulüp, sambacı için 8.5 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

Tabata Beşiktaş'ta

Rodrigo Tabata için G.Antep Başkanı İbrahim Kızıl ile dün gece masaya oturan ve 8.5 milyon euro öneren Kara Kartal işi bitirdi.

BEŞİKTAŞ transferde bir büyük bombaya daha imza atıyor. Önce Nihat, İsmail Köybaşı, Rıdvan ve Fink gibi oyuncuları kadrosuna katan siyah beyazlı yönetim, Gaziantep'in Brezilyalı yıldızı Rodrigo Tabata'yı da bitirmek üzere. Kaptan Delgado'nun sakatlığı sonrası yeni 10 numara arayışlarına giren Beşiktaş bir süredir Antep'in yıldızı için pazarlık halindeydi. Uzun süren görüşmeler sonucu Beşiktaş, Tabata'nın işini bitirdi.

DELGADO DONUYOR!
    Sambacı ile daha önce anlaşan Beşiktaş yönetimi, Antep Başkanı İbrahim Kızıl'ı da dün gece ikna etti. Siyah-beyazlı takımının bu transfer için güneydoğu ekibine 8.5 milyon euro ödeyeceği öğrenildi. Beşiktaş'ın bu paranın bir kısmını nakit kalan bölümünü ise 3 yıla yayacağı kaydedildi. Kartal, daha önce anlaştığı Tabata'ya da yılda 1.5 milyon euro ödeyecek. Sözleşme 2 artı 1 yıllık olacak. Yönetim, kontenjan için Delgado'nun sözleşmesini donduracak.
    Bahadır BEYARSLAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Quaresma sürprizi

İtalyan sitesi 'footballpress.net', 25 yaşındaki ünlü futbolcu için Beşiktaş'ın 11 milyon euro'luk bir teklif sunduğunu iddia etti.

Genç ama tecrübeli
    Yeni sezon öncesi flaş transferler yaparak takımını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlıların, şimdi de Quaresma'ya talip olduğu iddia edildi. footballpress.net isimli İtalyan sitesi, Beşiktaş'ın 25 yaşındaki Portekizli yıldız futbolcu için 11 milyon euro'luk müthiş bir teklif sunduğunu yazdı.

Başkan görüştü mü?
    Geçen sezon Chelsea'ye kiralanan ancak fazla şans bulamayınca İnter'e dönen oyuncu daha önce de Lizbon, Barcelona ve Porto'da forma giydi. Ferrari için İtalya'da bulunan başkan Yıldırım Demirören, 'çingene' lakaplı oyuncunun bonservisini elinde tutan İnter ile görüştüğü ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yerli Alves!

Kartal'ın 18 yaşındaki genç yıldızı, "Bileğimin hakkıyla geldim, dünyanın konuştuğu isim olmak istiyorum" dedi.

Çok işim var
    Sezonu çifte kupayla tamamlayan Beşiktaş'ın yeni transferi Rıdvan Şimşek, ilk kez Fotomaç'a konuştu. Geçen sezon Bank Asya Birinci Lig'inde "Yılın En Genç Yeteneği" unvanını alan Rıdvan, "Dünyada en çok beğendiğim isim Alves. Ben de çok çalışarak 'Beşiktaşlı Rıdvan' olmayı ve tüm dünyanın bu ismi tanımasını istiyorum" ifadesini kullandı.

Zor günlerdi
    Karşıyakalı olduğunu ama bu şansı en iyi şekilde değerlendireceğini dile getiren Rıdvan, "Babam belediyeden işçi emeklisi, üç kardeşim var. Maddi sıkıntı ne demek, iyi bilirim. Buralara bileğimin hakkıyla geldim, yıldızımın çabuk sönmesi gibi bir kaygım yok. Dünyanın bir numaralı taraftarının olduğu bir takımda olmak büyük bir gurur" dedi.
    EMiR SOMER

Sayfa 5/5 İlkİlk 12345

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri