REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon12 Beşiktaş 2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)

Ya Gudjohnsen ya Cavenaghi

Süper bir santrfor almak için düğmeye basan Kartal iki yıldızdan birini seçecek.

En iyisini bitirin

Süper bir santrfor almak için düğmeye basan Kartal iki yıldızdan birini seçecek.

Forvet Bobo'nun satışına onay veren yönetim, kadrosunu süper bir santrforla güçlendirmek için çalışıyor. Siyah-beyazlıların listesinin ilk iki sırasında Gudjohnsen ile Cavenaghi bulunuyor. İlk olarak Barça'nın İzlandalı forveti ile temasa geçen yönetim, bu futbolcunun üç yıllık maliyetinin (bonservisi dahil) 10 milyon euro olması nedeniyle Gudjohnsen'e ağırlık vermişti. Ancak Denizli "Çabuk karar vermeyelim" deyince Cavenaghi için de girişimler başlatıldı.

SON KARAR HOCANIN
    Tecrübeli çalıştırıcı ile evinde özel bir görüşme yapan başkan Demirören'in "Hocam, önümüzdeki sezon beklentiler daha büyük olacak. Bobo giderse çok önemli bir yıldızı kadromuza katmamız şart. İki önemli isimle temas halindeyiz; biri Gudjohnsen, diğeri Cavenaghi. Arjantinli futbolcunun maliyeti 15 milyon euro'yu buluyor. Ama artık para önemli değil. Ben gereğinin yapılması için talimat verdim" dediği öğrenildi. Kartal'da son sözü hoca söyleyecek.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Çıldırmış bunlar!

Beşiktaşlı yönetici, "Korkunç senaryolar yazıyorlar Ne Volkan'a ne de Lugano'ya talip olmadık" dedi.

AYIP EDİYORLAR
    Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta genel sekreter Kenan Öner, menajerlerin ortalığı karıştırdığı söyledi. Öner, "Ne kaleci Volkan'la ilgilendik, ne de Lugano'yu düşünüyoruz. Menajerler çıldırmış olmalı" yorumunu yaptı.

HABERİMİZ YOK

Adamın birinin havalimanından futbolcu alıp kulübe kadar getirdiğini belirten Öner, "Sonra da çıkıp 'Bizi yönetim davet etti' diyor. Böyle rezalet olabilir mi? İnsanlar da inanıyor! Gülelim mi, ağlayalım mı şaşırdık" diye konuştu.
    Fatih DOĞAN

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yeri dolmadan göndermeyin

Beşiktaş'ın yollarını ayırmayı düşündüğü isimlerin başında gelen Bobo'yla ilgili kararı teknik patron Mustafa Denizli verecek. Yunanistan'ın Olympiakos ve Almanya'nın Werder Bremen takımlarının resmi teklifte bulunduğu Brezilyalı forvet için tecrübeli hocanın, "Santrfor olarak Şampiyonlar Ligi'nde oynamış bir yıldız almayacaksak Bobo'yu kesinlikle kaybetmeyelim" dediği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fink'ten mesaj var

Siyah-beyazlı ekibin Frankfurt'tan transferi Michael Fink, en çok Beşiktaş taraftarını merak ettiğini söyledi. Devler Ligi'de mücadele edebilmek için Türkiye'den gelen teklifi kabul ettiğini söyleyen Alman futbolcu, "Başta Ernst olmak üzere kiminle konuşsam, bana Beşiktaş taraftarından bahsediyor. TV'den izledim ama İnönü'deki atmosferin çok farklı olduğunu söylüyorlar. İlk maçımı iple çekiyorum" ifadesini kullandı.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Sözleşme bombası

Brezilyalı Bobo'yu göndermek için Yunan ekibi ile masaya oturan siyahbeyazlılar, diğer yandan da golcü futbolcunun sözleşmesini uzatmaya uğraşıyor, Yöneticilerin; Bobo'nun bu sezon da takımda kalması durumunda seneye bedelsiz gitmemesi için böyle bir uygulamaya başvurdukları belirtildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Batugol eylüle hazır

Geçtiğimiz sezon omzundan yaşadığı sorun nedeniyle ameliyat olan Batuhan'ın, % 100 hazır olmasının eylül ayının başını bulacağı öğrenildi. Başarılı bir operasyon geçiren ve tedavisine devam eden futbolcunun tam hazır dönmesi için iki aylık süreye ihtiyacı olduğu belirtiliyor.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İbo'ya kefilim

Teknik direktör Mustafa Denizli, İbrahim Üzülmez ile bir yıl daha sözleşme yapılmasını onayladı. Tecrübeli hocanın, "İbrahim'e kefilim. O sahada oynasa da oynamasa da bana katkı sağlar. Yeni sezonda da bizimle kalmasında büyük yarar var" dediği ifade edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Transfer dosyası

* Sözleşmesi Bitenler: İbrahim Üzülmez, Gökhan

* Gelenler: Erhan Güven (Ankaraspor), Fink (Frankfurt)

* Gündemdekiler: Gudjohnsen (Barcelona), Cavenaghi (Bordeaux), Tabata, İsmail, Murat (G.Antep), Tevez (M.United), Rosenberg (Bremen), Utaka (Porstmouth), Riise (Roma), Çağlar, Cenk (Denizli), Emre (Adana)

* Gidenler: Cisse, Aydın Karabulut (Ankaraspor)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beşiktaş eski aşkına döndü

Bobo'yu satıp çok kaliteli golcü almayı planlayan Beşiktaş, 5 yıl önceki dosyayı yeniden açtı. Kartal, Rıza Çalımbay döneminde gündeme gelen Walter Pandiani için kolları sıvadı. İspanya'da Osasuna forması giyen 33 yaşındaki Uruguaylı yıldızın bonservisi de el yakmıyor: 2 milyon euro.

Bekle bizi Pandiani

Bobo'yu satmayı planlayan yönetim Uruguaylı'ya mesajı iletti: Seni alacağız.

Tek engel kaldı
    Beşiktaş,
    Rıza Çalımbay döneminden bu yana ilgilendiği Uruguaylı golcü Walter Pandiani'nin transferi için atağa geçti. 33 yaşındaki futbolcunun menajerinden olumlu yanıt alan siyah-beyazlılar, kulübü Osasuna ile de masaya oturdu. 2010 yılına kadar sözleşmesi olan futbolcu için 2.5 milyon euro istendiği öğrenildi. Büyük ölçüde anlaşma sağlayan yönetimin önünde şimdi tek engel kaldı.

Niyetimiz ciddi
    Bobo
    'nun transferinin netleşmesine öncelik verecek yönetim, böylece yabancı kontenjanında boşluk yaratmayı ve Bobo'yu yüksek bedele satıp parayı da bu transferde kullanmayı hedefliyor. Uruguaylı ile iletişimi koparmayan yönetimin, "Bizden mutlaka haber bekle" diyerek niyetlerinin ciddi olduğunu ilettikleri öğrenildi.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabata tam bize göre

Mustafa Denizli, "Delgado ameliyat olursa zorlanırız. Tabata onun yerine biçilmiş kaftan" deyince Beşiktaş, sambacı için tekrar harekete geçti.

Tabata şart

Denizli, "Delgado ameliyat olursa zorlanırız. Tabata onun yerine biçilmiş kaftan" deyince, yönetim harekete geçti.

Pahalı gelmişti
    Beşiktaş'ta Gaziantepspor'un Brezilyalı yıldızı Rodrigo Tabata yeniden transfer gündeminde... Siyah-beyazlılar, daha önce de bu oyuncuya talip olmuş, kırmızı-siyahlıların 10 milyon euro istemesi üzerine geri adım atmıştı. Ancak Delgado'dan önceki gün gelen "Ağrılarım arttı, ameliyat olabilirim" telefonu, Tabata'yı bir kez daha akla getirdi.

Para+3 oyuncu
    Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, "Delgado ameliyat olmak zorunda kalırsa en önemli maçlarda bizi yalnız bırakacak. Onun yokluğunda Tabata biçilmiş kaftan" demesi üzerine, yönetimin düğmeye bastığı öğrenildi. Siyahbeyazlıların, Gaziantepspor'a para+biri Zapotocny olmak üzere 3 futbolcu önerdiği ve yanıt beklediği ifade edildi.

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri