Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
48 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Beþiktaþ 2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Icon12 Beþiktaþ 2009-2010 Sezonu Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)

Ya Gudjohnsen ya Cavenaghi

Süper bir santrfor almak için düðmeye basan Kartal iki yýldýzdan birini seçecek.

En iyisini bitirin

Süper bir santrfor almak için düðmeye basan Kartal iki yýldýzdan birini seçecek.

Forvet Bobo'nun satýþýna onay veren yönetim, kadrosunu süper bir santrforla güçlendirmek için çalýþýyor. Siyah-beyazlýlarýn listesinin ilk iki sýrasýnda Gudjohnsen ile Cavenaghi bulunuyor. Ýlk olarak Barça'nýn Ýzlandalý forveti ile temasa geçen yönetim, bu futbolcunun üç yýllýk maliyetinin (bonservisi dahil) 10 milyon euro olmasý nedeniyle Gudjohnsen'e aðýrlýk vermiþti. Ancak Denizli "Çabuk karar vermeyelim" deyince Cavenaghi için de giriþimler baþlatýldý.

SON KARAR HOCANIN
    Tecrübeli çalýþtýrýcý ile evinde özel bir görüþme yapan baþkan Demirören'in "Hocam, önümüzdeki sezon beklentiler daha büyük olacak. Bobo giderse çok önemli bir yýldýzý kadromuza katmamýz þart. Ýki önemli isimle temas halindeyiz; biri Gudjohnsen, diðeri Cavenaghi. Arjantinli futbolcunun maliyeti 15 milyon euro'yu buluyor. Ama artýk para önemli deðil. Ben gereðinin yapýlmasý için talimat verdim" dediði öðrenildi. Kartal'da son sözü hoca söyleyecek.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Çýldýrmýþ bunlar!

Beþiktaþlý yönetici, "Korkunç senaryolar yazýyorlar Ne Volkan'a ne de Lugano'ya talip olmadýk" dedi.

AYIP EDÝYORLAR
    Yeni sezon transfer çalýþmalarýný sürdüren Beþiktaþ'ta genel sekreter Kenan Öner, menajerlerin ortalýðý karýþtýrdýðý söyledi. Öner, "Ne kaleci Volkan'la ilgilendik, ne de Lugano'yu düþünüyoruz. Menajerler çýldýrmýþ olmalý" yorumunu yaptý.

HABERÝMÝZ YOK

Adamýn birinin havalimanýndan futbolcu alýp kulübe kadar getirdiðini belirten Öner, "Sonra da çýkýp 'Bizi yönetim davet etti' diyor. Böyle rezalet olabilir mi? Ýnsanlar da inanýyor! Gülelim mi, aðlayalým mý þaþýrdýk" diye konuþtu.
    Fatih DOÐAN

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Yeri dolmadan göndermeyin

Beþiktaþ'ýn yollarýný ayýrmayý düþündüðü isimlerin baþýnda gelen Bobo'yla ilgili kararý teknik patron Mustafa Denizli verecek. Yunanistan'ýn Olympiakos ve Almanya'nýn Werder Bremen takýmlarýnýn resmi teklifte bulunduðu Brezilyalý forvet için tecrübeli hocanýn, "Santrfor olarak Þampiyonlar Ligi'nde oynamýþ bir yýldýz almayacaksak Bobo'yu kesinlikle kaybetmeyelim" dediði öðrenildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Fink'ten mesaj var

Siyah-beyazlý ekibin Frankfurt'tan transferi Michael Fink, en çok Beþiktaþ taraftarýný merak ettiðini söyledi. Devler Ligi'de mücadele edebilmek için Türkiye'den gelen teklifi kabul ettiðini söyleyen Alman futbolcu, "Baþta Ernst olmak üzere kiminle konuþsam, bana Beþiktaþ taraftarýndan bahsediyor. TV'den izledim ama Ýnönü'deki atmosferin çok farklý olduðunu söylüyorlar. Ýlk maçýmý iple çekiyorum" ifadesini kullandý.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Sözleþme bombasý

Brezilyalý Bobo'yu göndermek için Yunan ekibi ile masaya oturan siyahbeyazlýlar, diðer yandan da golcü futbolcunun sözleþmesini uzatmaya uðraþýyor, Yöneticilerin; Bobo'nun bu sezon da takýmda kalmasý durumunda seneye bedelsiz gitmemesi için böyle bir uygulamaya baþvurduklarý belirtildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Batugol eylüle hazýr

Geçtiðimiz sezon omzundan yaþadýðý sorun nedeniyle ameliyat olan Batuhan'ýn, % 100 hazýr olmasýnýn eylül ayýnýn baþýný bulacaðý öðrenildi. Baþarýlý bir operasyon geçiren ve tedavisine devam eden futbolcunun tam hazýr dönmesi için iki aylýk süreye ihtiyacý olduðu belirtiliyor.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Ýbo'ya kefilim

Teknik direktör Mustafa Denizli, Ýbrahim Üzülmez ile bir yýl daha sözleþme yapýlmasýný onayladý. Tecrübeli hocanýn, "Ýbrahim'e kefilim. O sahada oynasa da oynamasa da bana katký saðlar. Yeni sezonda da bizimle kalmasýnda büyük yarar var" dediði ifade edildi.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Transfer dosyasý

* Sözleþmesi Bitenler: Ýbrahim Üzülmez, Gökhan

* Gelenler: Erhan Güven (Ankaraspor), Fink (Frankfurt)

* Gündemdekiler: Gudjohnsen (Barcelona), Cavenaghi (Bordeaux), Tabata, Ýsmail, Murat (G.Antep), Tevez (M.United), Rosenberg (Bremen), Utaka (Porstmouth), Riise (Roma), Çaðlar, Cenk (Denizli), Emre (Adana)

* Gidenler: Cisse, Aydýn Karabulut (Ankaraspor)

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Beþiktaþ eski aþkýna döndü

Bobo'yu satýp çok kaliteli golcü almayý planlayan Beþiktaþ, 5 yýl önceki dosyayý yeniden açtý. Kartal, Rýza Çalýmbay döneminde gündeme gelen Walter Pandiani için kollarý sývadý. Ýspanya'da Osasuna formasý giyen 33 yaþýndaki Uruguaylý yýldýzýn bonservisi de el yakmýyor: 2 milyon euro.

Bekle bizi Pandiani

Bobo'yu satmayý planlayan yönetim Uruguaylý'ya mesajý iletti: Seni alacaðýz.

Tek engel kaldý
    Beþiktaþ,
    Rýza Çalýmbay döneminden bu yana ilgilendiði Uruguaylý golcü Walter Pandiani'nin transferi için ataða geçti. 33 yaþýndaki futbolcunun menajerinden olumlu yanýt alan siyah-beyazlýlar, kulübü Osasuna ile de masaya oturdu. 2010 yýlýna kadar sözleþmesi olan futbolcu için 2.5 milyon euro istendiði öðrenildi. Büyük ölçüde anlaþma saðlayan yönetimin önünde þimdi tek engel kaldý.

Niyetimiz ciddi
    Bobo
    'nun transferinin netleþmesine öncelik verecek yönetim, böylece yabancý kontenjanýnda boþluk yaratmayý ve Bobo'yu yüksek bedele satýp parayý da bu transferde kullanmayý hedefliyor. Uruguaylý ile iletiþimi koparmayan yönetimin, "Bizden mutlaka haber bekle" diyerek niyetlerinin ciddi olduðunu ilettikleri öðrenildi.

KONUYLA ÝLÝÞKÝLÝ DÝÐER YAZILAR Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Tabata tam bize göre

Mustafa Denizli, "Delgado ameliyat olursa zorlanýrýz. Tabata onun yerine biçilmiþ kaftan" deyince Beþiktaþ, sambacý için tekrar harekete geçti.

Tabata þart

Denizli, "Delgado ameliyat olursa zorlanýrýz. Tabata onun yerine biçilmiþ kaftan" deyince, yönetim harekete geçti.

Pahalý gelmiþti
    Beþiktaþ'ta Gaziantepspor'un Brezilyalý yýldýzý Rodrigo Tabata yeniden transfer gündeminde... Siyah-beyazlýlar, daha önce de bu oyuncuya talip olmuþ, kýrmýzý-siyahlýlarýn 10 milyon euro istemesi üzerine geri adým atmýþtý. Ancak Delgado'dan önceki gün gelen "Aðrýlarým arttý, ameliyat olabilirim" telefonu, Tabata'yý bir kez daha akla getirdi.

Para+3 oyuncu
    Teknik direktör Mustafa Denizli'nin, "Delgado ameliyat olmak zorunda kalýrsa en önemli maçlarda bizi yalnýz býrakacak. Onun yokluðunda Tabata biçilmiþ kaftan" demesi üzerine, yönetimin düðmeye bastýðý öðrenildi. Siyahbeyazlýlarýn, Gaziantepspor'a para+biri Zapotocny olmak üzere 3 futbolcu önerdiði ve yanýt beklediði ifade edildi.

KONUYLA ÝLÝÞKÝLÝ DÝÐER YAZILAR Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri