Ya Gudjohnsen ya Cavenaghi

Süper bir santrfor almak için düðmeye basan Kartal iki yýldýzdan birini seçecek.

En iyisini bitirin

Süper bir santrfor almak için düðmeye basan Kartal iki yýldýzdan birini seçecek.

Forvet Bobo'nun satýþýna onay veren yönetim, kadrosunu süper bir santrforla güçlendirmek için çalýþýyor. Siyah-beyazlýlarýn listesinin ilk iki sýrasýnda Gudjohnsen ile Cavenaghi bulunuyor. Ýlk olarak Barça'nýn Ýzlandalý forveti ile temasa geçen yönetim, bu futbolcunun üç yýllýk maliyetinin (bonservisi dahil) 10 milyon euro olmasý nedeniyle Gudjohnsen'e aðýrlýk vermiþti. Ancak Denizli "Çabuk karar vermeyelim" deyince Cavenaghi için de giriþimler baþlatýldý.

SON KARAR HOCANIN
Tecrübeli çalýþtýrýcý ile evinde özel bir görüþme yapan baþkan Demirören'in "Hocam, önümüzdeki sezon beklentiler daha büyük olacak. Bobo giderse çok önemli bir yýldýzý kadromuza katmamýz þart. Ýki önemli isimle temas halindeyiz; biri Gudjohnsen, diðeri Cavenaghi. Arjantinli futbolcunun maliyeti 15 milyon euro'yu buluyor. Ama artýk para önemli deðil. Ben gereðinin yapýlmasý için talimat verdim" dediði öðrenildi. Kartal'da son sözü hoca söyleyecek.