REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
39 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Trabzonspor 2009-2010 Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Baytar için devrede

Metin Diyadin, Engin Baytar için Gençlerbirliği kulübüyle arabulucuk görevini üstlenecek. OFTAŞ'ta görev yaptığı dönemde yıldız oyuncunun başkent ekibine gelmesinde rol oynayan Diyadin'in, iyi ilişkiler içinde olduğu İlhan Cavcav'dan transfer için kolaylık isteyeceği öğrenildi.

Kendisi gibi Trabzonlu olan Engin'e övgüler yağdıran Metin Diyadin, "Çok yetenekli bir futbolcu. Son dönemde bazı sıkıntılar yaşadı. Disiplinsiz olduğu söyleniyor ancak usta ellerde iyi işlenirse çok büyük fayda sağlar. Yönetim zaten gereken girişimleri yaptı" diye konuştu.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şimdi de Vogts

Alman Bild am Sonntag gazetesi, Trabzonspor'un Azerbaycan'ı çalıştıran Alman teknik direktör Berti Vogts'u istediğini yazdı. Haberde, bordomavililerin 1 milyon euro teklif ettiği, ancak Vogts'un bunu reddettiği dile getirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tjikuzu'ya resmi çağrı

Trabzon ile prensip anlaşmasına varan Razundara Tjikuzu'ya imza daveti geldi. Cumartesi günü Isparta Davraz'da başlayacak kamp öncesinde Namibyalı futbolcuyu kente davet eden bordomavili yönetimin, hafta içinde bir imza töreni düzenleyeceği bildirildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hugo Bross geliyor!

Ericksson mu?, Strachan mı?, Vogts mu? olacak derken Trabzonspor, Ersun Yanal'ın istifasının ardından yaşanan taknik adam krizini çözdü. Başkan Sadri Şener'in Belçikalı teknik direktör Hugo Bross ile anlaşmaya vardığı ve başarılı teknik adamı Türkiye'ye davet ettiği öğrenildi.
    Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, Belçikalı teknik direktör Hugo Broos ile prensipte anlaşma sağlandığı ve teknik adamın Türkiye'ye davet edildiği bildirildi.

En son Yunanistan'ın Panserraikos takımını çalıştıran 57 yaşındaki Belçikalı teknik direktörün öğleden sonra İstanbul'da olacağı ve kulüp başkanı Sadri Şener ile son bir görüşme yapacağı öğrenildi.

Herhangi bir sorun çıkmaması halinde ise Belçikalı çalıştırıcının gece saatlerinde Trabzon'a geleceği ifade edildi.

Broos'un Belçika'nın Molenbeek, Club Brugge, Excelsior Mouscron, Anderlecht ve Genk takımlarında da görev yaptığı kaydedildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

gelişmeleri senden bekliyoruz hayırlısı

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Şöhrete ihtiyacım yok

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, bordo-mavili takımın her zamanki gibi bu sezon da şampiyonluğa oynayacağını söyledi..

Şener, yeni teknik direktör Hugo Broos ile birlikte kentten ayrılırken, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Hugo Broos ile anlaşarak teknik heyet konusunu sonlandırdıklarını belirten Şener, ''Bizi sevmeyen basın, hocanın Yunanistan'daki başarısını anlatıyor. Bizi seven basın ise Anderlect'teki şampiyonluğu, başarısını anlatıyor. Hangisinin haber niteliği taşıdığını ben bilmiyorum. Kariyerli bir hoca. Çok uzun boylu konuşmaya gerek yok. Bundan sonra sahada bizim için ne yapacağı önemli'' dedi.

Broos'un yardımcılıklarına Metin Diyadin ve Turgut Kural'ı getirdiklerini ifade eden Şener, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Takımı Isparta kampına onlar götürecek, hoca kampa Antalya'da katılacak. 1-2 transferimiz oldu. 1-2 tane daha yapacağız. Çok acele etmiyorum. Hoca takımı görsün. Ondan sonra bakacağız. Daha vaktimiz var. Az transfer yapacağımızı söylemiştik. Ama Türkiye'de ne yazık ki, her yıl 20 tane transfer yapacaksın ki, kombine satasın ve gündemde kalasın. Bu mümkün de değil. Ama bu sene Trabzonspor için iyi olur. Avrupa kupalarında lige kalırsak çok önemli bir iş yapmış olacağız. Her zamanki gibi şampiyonluğa oynayacağız'' diye konuştu.

Şener, bordo-mavili kulüpte 17 yıl önce de kulüp başkanlığı yaptığını belirterek, ''Trabzon zor bir yer. Burada Trabzonspor dışında çok önemli bir sosyal faaliyet ve sosyal olgu yok. Dolayısıyla her gün gündemdesin, bana göre de doğru. Çünkü gündemde olan şey dikkati çeker, eleştirilir. Biz de onlardan bir tanesiyiz. Ama yaptıklarımızın hep arkasındayız, doğru şeyler yaptığımıza inanıyoruz. Eleştiri mutlaka olacaktır ama kırmadan dökmeden olacak. Ben yaptığım işten bir gelir elde etmiyorum. Şöhrete falan da ihtiyacım yok. İyi şeyler yapmaya çalışıyorum, onun için de gülüp geçiyorum'' diye konuştu.

''ENGİN'İ İSTEDİK''

Başkan Şener, bonservisi Gençlerbirliği'nde bulunan Trabzonlu oyuncu Engin Baytar'ı istediklerini söyledi.

Bu konuda Gençlerbirliği yöneticileri ile görüştüklerini ifade eden Şener, ''Engin'i istiyoruz ama bonservis ücreti fazla. İlhan ağabeyin ne zaman formu yerine gelir bilmiyorum'' dedi.

Şener, Danimarka'nın Kopenhag takımında oynayan Kanadalı oyuncu Atiba Hutchinson'un Trabzonspor'a gelmek istediğini, ancak kulübünün bu futbolcuyu vermeye sıcak bakmadığını kaydetti.

KOMBİNE SATIŞI

Geçen yıl 15 binin üstünde kombine sattıklarını, ancak bu yıl düşük miktarda kombine sattıklarını belirten Şener, ''Her sene 20 transfer yapman lazım ki, kombine satasın. O maliyetin üstüne çıkıyor.

Trabzonspor taraftarının görevi bu. Bana 'Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş ile yarış' diyorlar, onlar kombinede çok üst noktadalar, bizim tahsil ettiğimiz para henüz bin 50 TL. Ama yine yarışmaya gayret edeceğiz'' diye konuştu.
    AA

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Nihayet Broos

Yanal'ın istifasıyla başlayan hoca arayışları 57 günlük aradan sonra noktalandı. Hugo Broos ile dün resmi mukavele yapıldı.

Trabzonspor, dün düzenlenen törenle Hugo Broos ile 1 yılı opsiyonlu 2 senelik sözleşme imzaladı. 27 Nisan'da Ersun Yanal'ın istifa etmesinin ardından hoca arayışlarına başlayan Trabzonspor, tam 57 günlük aradan sonra yeni teknik direktörüne kavuştu. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde başkan Sadri Şener'in yer aldığı törene yardımcı hoca Metin Diyadin de katıldı.

Başarıyı yakalarız
    İmzalardan sonra bir konuşma yapan başkan Sadri Şener, Broos'un Belçika'da Anderlecht ve Club Brugge'ü şampiyon yaptığını hatırlatarak, "Yeni teknik direktörümüz, konusunda deneyimli bir isim. Daha önce de Belçikalı hocalarla çalışmıştık. Kendisiyle başarıyı yakalayacağımızı düşünüyoruz. Yardımcılığını da içimizden biri olan Metin Diyadin yapacak" dedi.
    Cevat KOL

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Engin de yolda

Bordo-mavili yöneticiler, Engin Baytar için Gençlerbirliği ile anlaşma aşamasına geldi.

Ufak pürüzler var
    Hoca konusunu çözen Trabzonspor yönetimi, tüm mesaisini transfere harcamaya başladı. Engin Baytar konusunda Gençlerbirliği ile bir kez daha masaya oturan bordo-mavili idareciler, genç yıldızın bonservisi için 1 milyon 250 bin TL'yi gözden çıkardı.

Bir haftada biter
    Trabzonspor'a gitmek için ısrarcı olan Engin Baytar'ın da Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav'dan kolaylık istediği öğrenildi. Tarafların uzlaşma aşamasında olduğu ve transferin bir hafta içinde tamamlanacağı kaydedildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Cornelis'i kaçırmayın

Belçikalı teknik adam Hugo Broos, savunmanın sağına transfer yapılacağını öğrenince Genk'te oynayan Hans Cornelis'i önerdi.

Dün resmen Trabzonspor'un başına geçen teknik direktör Hugo Broos'un alınmasını istediği ilk isim vatandaşı Hans Cornelis oldu... Belçikalı hoca, iki sezon önce Feldkamp'ın Galatasaray için takibe aldığı 29 yaşındaki başarılı sağ bek için hemen girişimlere başlanmasını istedi.

2005 yılında Genk'i çalıştırmaya başladığında Cornelis'i bu takıma transfer eden Broos'un, yönetimle yaptığı konuşmada, "Belçika'nın en iyi sağ beki. Maliyeti de yüksek değil. Böyle bir arayışınızın olduğunu duydum. Hans, benim olduğum yere gelecektir" dediği öğrenildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tjikuzu haber bekliyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden transfer edilen Razundara Tjikuzu, imza için bordo-mavili yönetimden haber bekliyor. Transferin resmen tamamlanması için Faty Papy'nin Rize'ye gitmesi beklenirken, Tjikuzu'nun yarın Trabzon'da kontrollere katılacağı dile getirildi.

Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri