REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/4 İlkİlk 1234
39 sonuçtan 31 ile 39 arası

Konu: Trabzonspor 2009-2010 Transfer Haberleri(lütfen buradan devam edelim)

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Fatih Tekke açık adres verdi

Yerli forvet arayan yönetimin, "Bana 'gel' desinler yeter" diyen futbolcuya teklif yapıp yapmayacağı merak ediliyor

Hemen gelirim

Yerli forvet arayan yönetimin, "Bana 'gel' desinler yeter" diyen futbolcuya teklif yapıp yapmayacağı merak ediliyor.

Yabancı kontenjanı doluluğu nedeniyle yerli forvete yönelen Trabzonspor yönetiminin aradığı isim çok yakınında!.. Zenit'ten ayrılmayı düşünen ve şu anda Trabzon'da tatil yapan Fatih Tekke, eski takımı Trabzonspor'un hâlâ gönlünde olduğunu dile getirdi. Bordo-mavili formayı çok özlediğini söyleyen Tekke, "Futbola başladığım ilk günden beri tek hayalim Trabzon ile şampiyonluk yaşamak" dedi.

RESMİ TEKLİF YOK
    Kendisine Trabzonspor'dan henüz resmi teklif gelmediğini vurgulayan futbolcu, "İnsan yaşlandıkça doğduğu yeri çok özlüyor. Bu tarif edilmez bir istek. Yeter ki "gel" desinler. O kutsal formayı yeniden giymeyi çok isterim" diye konuştu. Kaliteli forvet arayan yönetimin, Tekke'nin bu mesajına vereceği yanıt merakla bekleniyor.
    Cevat KOL

KONUYLA İLİŞKİLİ DİĞER YAZILAR Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yönetim Tjikuzu'dan vazgeçiyor

Trabzon'un ön protokol imzaladığı Tjikuzu'nun transferinde pürüz çıktığı ileri sürüldü. Bordo-mavili yönetim, transferi için kulübü İstanbul BŞB ve futbolcunun kendisi ile anlaşmış ve yabancı kontenjanının boşalmasını bekliyordu. Ancak Namibyalı futbolcunun hem alkol probleminin olması, hem de ailevi sorunlarının bulunmasının sıkıntı yarattığı ve Karadeniz ekibinin bu transferden vazgeçme noktasına geldiği belirtiliyor. Ayrıca yeni teknik direkör Hugo Broos'un da Tjikuzu'yu istemediği gelen haberler arasında.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İspanya'ya bilet

İtalya ve Fransa'dan da talipleri olan futbolcunun İspanya'yı tercih ettiği, Malaga ya da Osasuna'da oynayacağı bildirildi.

GUİNGAMP DA PEŞİNDE
    Trabzonspor ile yolları ayrılan Hüseyin Cimşir, İspanya'ya gidiyor. Oyuncunun menajeri Mustafa Söğüt, Avrupa'dan birçok teklif geldiğini belirterek, "İspanya'dan Malaga ve Osasuna Hüseyin'i almak için çalışıyor. Fransa Kupası'nı kazanan Guingamp da istiyor ama Hüseyin'in tercihi İspanya" ifadesini kullandı.

FATİH TERİM ENGELLEDİ
    Hüseyin'in İngiltere'de oynama şansının kaybolduğunu belirten Söğüt şunları söyledi: "Fatih Terim, Milli Takım'a alsaydı Hüseyin bugün İngiltere'de oynayabilirdi. Aston Villa ciddi şekilde ilgilendi ama Milli Takım'da oynama seviyesi yeterli olmadığı için transfer gerçekleşmedi."

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Hutchinson zora girdi

Kopenhag'da oynayan ön libero Hutchinson'un transferi zora girdi. Yüksek bonservis istenen Hutchinson'a İngiliz kulüplerin talip olduğu ve bordomavililerin rakipleri karşısında elinin zayıfladığı iddia edildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Beni al başkan

Zenit'te PAF takım ile antrenmanlara çıkan golcü futbolcu Trabzonspor'da oynamak istediğini bir kez daha açıkladı.

Burada mutsuzum
    Trabzonsporlu taraftarların ısrarla takımda görmek istediği Fatih Tekke, bordo-mavili kulüpte oynamak istediğini yineledi. Zenit St. Petersburg'un kadrosunda düşünmediği ve PAF takımla idmanlara çıkardığı golcü oyuncunun, başkan Sadri Şener ile telefonda görüştüğü bildirildi. Fatih'in, Şener'e "Başkanım burada mutsuzum. Trabzon'a geri dönmek istiyorum. Gerekirse Zenit'li yöneticilerle de konuşurum" dediği öğrenildi.

Yuvama döneceğim
    Fatih'in ayrıca "Burada Rubin Kazan da benimle ilgileniyor. Ancak artık Türkiye'ye, yuvam Trabzon'a dönmek istiyorum. Rusya'ya bir türlü alışamadım. Para konusunda da sorun çıkarmam" ifadelerini kullandığı dile getirildi. Yaşanan bu gelişme üzerine başkan Sadri Şener'in önümüzdeki hafta yapılacak yönetim toplantısında konuyu masaya yatıracağı bildirildi. Yönetim de onay verirse, Rus kulübüyle temaslara başlanacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Al Sadd, Yattara için bastırıyor

Bordo -mavili takımdan geçen sezon İbrahima Yattara'yı isteyen Katar'ın Al Sadd kulübü, bu futbolcuyu alma konusundaki ısrarlarını sürdürüyor. Katar temsilcisinin, menajerler aracılığıyla Trabzonspor'a geçen yıl Saint- Etienne takımından aldığı Feindouno'yu önerdiği öğrenildi. Yönetimin ise yazılı bir teklif gelmesi durumunda konuyu değerlendireceği kaydedildi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Metin Diyadin'e ceza!

Karadeniz ekibinde sezonun ilk para cezası yardımcı antrenör Metin Diyadin'e kesildi! Dün sabahki antrenmana birkaç dakika geç katılan Diyadin, 500 TL'yi ceza için hazırlanan kasaya bıraktı. Futbolcu teknik heyetin cezaları bir fonda toplanıp, yardım kuruluşuna bağışlanacak.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Faty Papy Hollanda'da

Rizespor ile anlaşamayan Faty Papy'nin Hollanda 2. Lig ekiplerinden Maastrich'e kiralandığı açıklandı. Burundili futbolcunun, yeni takımıyla antrenmanlara çıktığı bildirildi. Böylece Trabzonspor'daki yabancı futbolcu sayısı 8'e indi.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Song dönüyor

Takımdan ayrılacağı iddia edilen Rigobert Song'un, bu akşam kampa dahil olacağı açıklandı. Daha önce yönetime ayrılmak istediğini belirtip, takım arayışlarına başlayan Kamerunlu futbolcunun, sonuç alamadığı ve gelecek yıl da Trabzonspor'da kalacağı bildirildi.

Sayfa 4/4 İlkİlk 1234

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri