Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
4 sonuçtan 1 ile 4 arası

Konu: Vali'den 'top sakal' fırçası

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Vali'den 'top sakal' fırçası

Çorum Valiliği tarafından düzenlenen İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı'nda Vali Mustafa Toprak top sakallı kürsüye gelen Maden Tetkik Arama (MTA) Genel Müdürlüğü'nde görevli mühendisi fırçaladı.

Çorum İl Koordinasyon Kurulu Vali Mustafa Toprak başkanlığında yapıldı. Toplantıda, Vali Mustafa Toprak, MTA'nın Çorum'da yaptığı çalışmaları aktarmak için katılan Jeoloji Mühendisi Veysel Uykan'ı kıyafeti ve sakalı yüzünden eleştirerek kürsüden indirdi.

Kürsüde ilk önce kendisini tanıtan Mühendis Uykan'a Vali Toprak, "Siz devlet memuru musunuz?" diye sordu. Uykan'ın "Evet efendim. Devlet memuruyum ve açık arazilerde incelemeler yapıyorum" demesi üzerine Vali Toprak, "Burada bu kurul üyelerinin karşısına bu şekilde çıkmanızı hiç kimse tasvip edemez. Kınıyorum. Buyurun" diyerek mühendisin kürsüden inmesini işaret etti.

Kürsüden inen mühendise tekrar seslenen Vali Toprak, "Kot pantolonlu sakallı bir şekilde bu heyetin karşısına çıkamazsınız kardeşim. Bu Türk milleti adına ayıptır. Kınıyorum." diye konuştu.

Vali Mustafa Toprak'ın tepkisinin ardından ilk önce salonda oturduğu yere geçen Mühendis Uykan daha sonra kapıyı çarparak salonu terk etti.

Kaynak : İHA

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mühendisin kot pantolonla çıkması gerçekten çok ayıp eğerki resmi bir yerde bu şekilde spor kıyafetle sunum yapılmaz zaten memurların kıyafet yasaları belli.

Top sakal hakkında yasalar nedir bilmiyorum ama eğerki yasaksa bence bu doğru değil topsakalın düzgün bir şekilde abartılmadan yapılmışı bence yasak olmamalı. ayrıca ülkemizde bazı kesimlerde bu topsakala bir önyargı var ama bence doğru değil. Benim eniştemde aynı sakal tipi var dıştan bakınca hıpap takımı birine benzer ama namazını kılan çok efendi bir ınsandır.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

adamda iyi cesaret varmış valinin karşısına böyle çıkmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

valide neticede senin benim gibi insanlardır keza başbakan ve cumhurbaşkanıda ancak bunların makamına saygı duyulur çünkü bu kişiler devletimizi temsilen orada bulunmaktadırlar mühendis arkadaş bir ayıp yapmış belli ama sayın valimde sağolsun bir kulağından tutup tek ayakta durma cezası vermemiş allahtan her ne olursa olsun bir insanın yanlışını hatırlatmak ayrıdır onu cemiyetin içinde küçük düşürerek utandırmak çok ayrı şeylerdir sayın valim haklıyken birden benim gözümde tamamen haksız konuma geçmiştir ben kesinlikle o arkadaşın bir art niyetle valinin huzuruna o şekilde çıktığını tahmin etmiyorum ama bu mühendis arkadaşın bir uslsüzlüğü var konuşacaklarını konuşur kürsüden iner ondan sonra yanına çağırır usulca yaptığının ne kadar yanlış bir şey olduğunun izahını yaparsın neticede karşısındaki insanında bir mühendis olduğunu onunda bir gururu olduğunu unutmamak işte benim içinde asıl olan budur gerisi gerçekten hikaye

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri