Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiyenin Eğitim sistemi size uygunmu?

Katılımcı sayısı
424. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bana uygun

74 17.45%
  • Bana uygun değil

350 82.55%
Sayfa 1/3 123 SonSon
26 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Türkiyenin Eğitim Sistemi Size Uygunmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Icon5 Türkiyenin Eğitim Sistemi Size Uygunmu?

oss osym oks sbs falan derken devamlı birşeyler değişiyor taban puanları değişiyor yerleştirmelerde sorun yaşanıyor devamlı süper puan alıpta yalnış tercih diye açıkta kalan oluyor hele hele o konuya hiç giresim yok imam hatip mezunlarının çilesi var vs. vs.
    sizce bu ülkedeki maarif sistem işlermi bu sistemi nasıl buluyorsunuz?
    Konu CABBARİ tarafından (22-06-2009 Saat 15:22 ) değiştirilmiştir.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim kanaatim uygun değil koca 11 sene 3 saate sıkıştırılıyor ve çocuklar üzerinde ciddi bir depresyon ve sıkıntıya yol açıyor herşey dünyanın sonu oalrak görülüyor bence herkes üniversite okusun fakat aldıgı puana göre üniversitelere yerleştirsin herkesin seviyesi belli olsun
    devamlı sistem değişiyor puanlar değişiyor bir karmaşa gidiyor buna bir el atılmanın zamanı geldi diye düşünüyorum
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bence uygun değil onca sene okyup 3 saatlik bir zamanda hayatını ele alıon. herkez üniversiteye gitmelimi bence gitmemeli o hakkı almalı ama 3 saat içinde bütün stresi bir araya toplayarak değil.

Ayrıca günümüzde üniversiteye başlayanlar bir şekilde ya haklarıyla yada le böle mezun oluolar. Günümüzde mühendislikler doktorluklar eczacılık fakultesini bitirenlerın diplomaları sadece para kazanıo diplomalar kiralanıo yada mühendisler sadece masa başında imza için çalışıolar. yani üretim yok buda eğitimden kaynaklanıo çünkü mühendis olandada o beceri yok.

geçen gün doktor diplomasını alan bir doktorun yaptığı açıklamada asla kendi ailesini kendi gibi bir doktora emanet edemeyeceğini açıkladı.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Tabi ki Değil , okulunda öğretmeni olmayan ve çevre köylerin hocalarıyla derse girenlerle Özel okul , kolej vs gibi yerlerde okuyanların aynı sınava girmesi tamamen yanlış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

lokalden çıkmayıp gece gündüz bira içen oyun oynayan öğretmenden ne beklenir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lokalden çıkmayıp gece gündüz bira içen oyun oynayan öğretmenden ne beklenir
    lütfen!!!
    bu genel bir değerlendirme oldu yakışıksız olur!!!
    öğretmenler her daim aynı değildir bunu iyi ölçmek lazım gelir
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyenin Eğitim Sistemi bir türlü rayına oturtmadılar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim yiğenim sınava girdi çocuk en az denemelerde aldıgı puanla çok süper tıp ve benzeri okullara giriyordu fakat o üç saatlik dilimde maalesef heyecandan mahvolmuş ve çok kötü bir puanla geri döndü iki gözü iki çeşme aglıyor hep heyecandan birçok bildiği soruda tıkanmış

Kullanıcı Bilgi Menüsü

onun uygun olup olmadıgını yüce hükümetimiz ve değerli milli eğitim bakanlığımız bilir bize birşey demek abes kaçar en iyisini onlar bilir biz susar sadece izleriz ve sonunda tekrar seçer işimize bakarız

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lütfen!!!
    bu genel bir değerlendirme oldu yakışıksız olur!!!
    öğretmenler her daim aynı değildir bunu iyi ölçmek lazım gelir
    selametle

Bence en aklı başında yorum.Teşekkürler admin.Suçlamak kolay .Halbuki kendileri yolda yürürken sokak diye tükürmeyi kendine hak görenler bunun suçunu bile öğretmene yüklemekten çekinmezler. Neden yaptığını kendi içinde sorgulamaz sadece suçlarlar.Çünkü en kolayı budur.Onlar mükemmeldir.Acaba yorum yapanların kaç tanesi eğitimcidir.Kaç tane öğrenci yetiştirmiştir.Okudukları okulda yaptıkları veya yapmadıklarından dolayı ne kadar kendilerini sorgulamışlardır.Eğitim sadece okuldaki öğretmenden ve dört duvar arasındaki anlatılandan ibaret olduğunu düşünenler burada ahkam keserler. Bakalım kaç tanesi eğitim ile öğretim arasındaki farkı bilir de yorum yazar. Hadi hep beraber öğretmenleri yargılayın. Bakın başlığı bile dikkatli okumadan yorum yapılıyor . Yanlış okumuyorsam Türkiye 'deki eğitim size uygun mu diye başlık atılmış. Öğretim uygunmu denmemiş.Eğitim ailede başlar ve 7 yaşına kadar temeli verilir.Yedi yaşınakadar verilen eğitim o çocuğun ilerdeki eğitim hayatının temelini oluşturur.Türkiyedeki öğretimden bahsedilmek isteniyorsa konunun başlığı yanlış olmuş.Eğitimin temeli ailede verilir, öğretmen tamamlar. Ama ne yazık ki ülkemizde hep öğretmenler fedakardır. Diğerlerine herşey haktır.Heleki genelleme yapmak çok kolaydır.
    Vuralım abalıya

Teşekkürler sayın admin

İyi akşamlar dilerim.
    Konu viva3 tarafından (22-06-2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla hatası

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri