REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiyenin Eğitim sistemi size uygunmu?

Katılımcı sayısı
424. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bana uygun

74 17.45%
  • Bana uygun değil

350 82.55%
Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
26 sonuçtan 11 ile 20 arası

Konu: Türkiyenin Eğitim Sistemi Size Uygunmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana uygun degil

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lokalden çıkmayıp gece gündüz bira içen oyun oynayan öğretmenden ne beklenir
    ayle bozuksa ogretmen neyapsin???icmiyen ogretmen halledebilirmi???????:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

dini, imani ,vicdanı olmayan öğretmenlerden ve allah korkusu olmayanlarda korkalım çünkü bu öğretmen cocuğa ne verebilir

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı hallederiz Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    lokalden çıkmayıp gece gündüz bira içen oyun oynayan öğretmenden ne beklenir
    hiçbir şey

Kullanıcı Bilgi Menüsü

o tür öğretmenin yetiştireceği erkek öğrenci .... kız öğrenci ...... oluyor toplum bozuluyor

Kullanıcı Bilgi Menüsü

arkadaşlar bakın hala içkici sarhoş öğretmenlerden bahsediyorsunuz!!!
    bizim derdimiz o değil eğitim sisteminin çocuklara ne verdiği öğretmenleri genel olarak nitelendirelim şahsi olarak değil
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

bana göre dogru sebep ise avrupada ne ise bizdede o neticesinde ab ye girecegiz

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kime uygun ki ? Herkesi memnun etmeye kalkılırsa ohooo

O yüzden belli bi standarta oturtulmalı diye düsünüyorum..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

öncelikle lütfen öğretmenlerimize laf söylemeyelim bu bizim formumuza ve bizlere yakışmaz her meslek dalında olduğu gibi tabiki bu kurumdada bir takım hatalı insanlar çıkacaktır bu gayet doğaldır ama lütfen bunu tüm öğretmenlerimize genelleme yapmayalım bence öğretmenlik çok zahmetli ve meşakat isteyen kutsal bir görevdir unutmayalımki bana bir harf öğretenin kırk yıl kölesi olurum demiştir hz. Ali yeri geldiğinde ailemiz bile bizlerin yaramazlıklarına tahammül edemezken onlar bizlere şevkatli kollarını açmıştır ama maalesef davulun sesi insanlara hep uzaktan hoş gelir dışarıdan konuşurlar işte yılda şu kadar tatilleri var yok oturdukları yerden para alıyorlar diye çocukluğumu hatırlıyorumda öğretmen olmayıpda benim gibi 4 tane daha veysele milyar teklif etseniz acaba bakabilirmiydi bence çok zor o yüzden bu insanlara ve bu kutsal vazifeye lütfen hepimiz sahip çıkalım öğretim sistemine gelince artık kalıplaşmış ve maalesef bir türlü bu kalıbın dışına çıkamayan bir sistemimiz var diye düşünmekteyim koskoca bir hayatıda 3 saatlik bir sınava bağlama olayınıda şiddetle kınıyorum saygılar!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaw bikere türkiye çok zengin ama ters bir ülke üniversite dışarda 2 veya 3 sene iken burda 4 sene bu nasıl iş bide lise1 den sonra bölüm seçme işi çıktı bence bu vatanda diğer ülkelerden çok zeki insanlar var ama önlerine okuma gibi engeller konuluyor bence zorunlu eğitim 8 sene olmalı 8 sene okuduktan sonra isteyen istediği işe girebilsin ötekinin 3 kolumu var? ki ayda 2.500 tl maaş alıyor vasıflı vasıfsız insan sınıfı ortadan kaldırılmalı herkez eşittir herkez istediği işi yapabilmeli mesela çin adamlar eğitimi umursamıyorlar sürekli bişeylerle uğraşıyorlar hiroşimaya bomba atıldı türkiye ozamanlar yükselme devrimindeydi ama adamlar 1 sene içinde 150 200 katlı gökdelenler diktiler çünki vasıflı vasıfsız insan ayrımı yoktu herkez elinde bir belge olmadan istediği işi yapabiliyor ve hala bügünde orası öyle ne yazıkki türkiye gelişemedi

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri