lokalden çıkmayıp gece gündüz bira içen oyun oynayan öğretmenden ne beklenir
Bana uygun
Bana uygun değil
lokalden çıkmayıp gece gündüz bira içen oyun oynayan öğretmenden ne beklenir
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Bence en aklı başında yorum.Teşekkürler admin.Suçlamak kolay .Halbuki kendileri yolda yürürken sokak diye tükürmeyi kendine hak görenler bunun suçunu bile öğretmene yüklemekten çekinmezler. Neden yaptığını kendi içinde sorgulamaz sadece suçlarlar.Çünkü en kolayı budur.Onlar mükemmeldir.Acaba yorum yapanların kaç tanesi eğitimcidir.Kaç tane öğrenci yetiştirmiştir.Okudukları okulda yaptıkları veya yapmadıklarından dolayı ne kadar kendilerini sorgulamışlardır.Eğitim sadece okuldaki öğretmenden ve dört duvar arasındaki anlatılandan ibaret olduğunu düşünenler burada ahkam keserler. Bakalım kaç tanesi eğitim ile öğretim arasındaki farkı bilir de yorum yazar. Hadi hep beraber öğretmenleri yargılayın. Bakın başlığı bile dikkatli okumadan yorum yapılıyor . Yanlış okumuyorsam Türkiye 'deki eğitim size uygun mu diye başlık atılmış. Öğretim uygunmu denmemiş.Eğitim ailede başlar ve 7 yaşına kadar temeli verilir.Yedi yaşınakadar verilen eğitim o çocuğun ilerdeki eğitim hayatının temelini oluşturur.Türkiyedeki öğretimden bahsedilmek isteniyorsa konunun başlığı yanlış olmuş.Eğitimin temeli ailede verilir, öğretmen tamamlar. Ama ne yazık ki ülkemizde hep öğretmenler fedakardır. Diğerlerine herşey haktır.Heleki genelleme yapmak çok kolaydır.
Vuralım abalıya
Teşekkürler sayın admin
İyi akşamlar dilerim.
Konu viva3 tarafından (22-06-2009 Saat 22:56 ) değiştirilmiştir. Sebep: İmla hatası
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri