Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0

Sonuçlar: Türkiyenin Eğitim sistemi size uygunmu?

Katılımcı sayısı
424. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Bana uygun

74 17.45%
  • Bana uygun değil

350 82.55%
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: Türkiyenin Eğitim Sistemi Size Uygunmu?

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kimi aile bozuksa kimi öğretmen biracıysa demiş.kime ne bunlardan öğretmen biracıysa sınıftaki çocuklar alkolikmi oluyor yoksa kadehmi tokuşturuyorlar. ailenin bozuk olduğunun kararı ve kadarı ne. bozuksa devletin işlevi vede eğitim kurumları ne işe yarar.zaten konuda bunlar değil.Türk eğitim sistemi size uygun mu? konu bu.Bence uygun değil.eleştirmeyeceğim çünkü boş olan bir şey eleştirilmez.olmayan bir şeye yorum getirilmez.yanlış varmı çoookkk.gençleri 3 saatlik sınava mahkum etmek,kazananları okutup sen yeterlisin diye diploma vermek sonra bir sınav daha.ilk 5 te bir sınav sonrada her yıla bir sbs ,çocukların oyun yaşında bu sorumluluğu taşırlarmı asla sadece ezilirler(hoş bizim bebelerimiz sanayide ,sağda solda zaten çalıştırılıp eziliyorda)ama bu sbs'de dersane denen rant kapıları var onlar kazansın.eee azizim bırakında çocukların ,gençlerin durumunu gören öğretmenler kafa yapsın,ekonomik zorluklar çeken ailelerde birazcık bozulsun.kimse geçmiş yönetimlere vede herkesin geçmişi silsin diye oy verdiği akp ye yüklenmemiş ama vurun abalıya misali,komutan golf oynar asker şehit olur misali,milli(siz)eğitim her türlü yozlaşmayı aşılar,rant kapıları oluşturur.ondan sonra aile ahlaksız ,öğretmen sarhoş yazık.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğitim sistemi sadece üniv.sınavlarından oluşmuyor...
    alkol kullanan öğretmenlerdende..(ki bir kısmı kullanıyordur...tamamı değil)

ben anket için üniv.sınavları hakkında yorum yapan arkadaşlara katılıyorum. ama eğitim sistemi hakkında en güzeli bu işin için de olan hocalarımızı dinlemek gerek diye düşünüyorum...içimizde öğretmen olanlar varsa yazsınlar lütfen...
    selametle.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ne alkolu ustam keşke alkol kullansalarda adam olsalar...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

eğitim sistemine MEB dahi uyum sağlayamıyor ki her sene yeni bir müfredat uygulanıyor,vatandaş ne yapsın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

hala alkol ıvır zıvır diyorsunuz arkadaş öğretmenleri genel olarak değerlendirmyin başımıza iş çıkaracaksınız!!!
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Türkiyede devamlı surette medyaya magruz kalan okul ogretmen ve ogrenciler var bakanlık ne yapsın egitim ögretim sistemine medya yon veriyor bakanlık mecbur uyguluyor!!

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri