konyadan 90 lýk çanakla multifeedle alabilirmiyim 90 lýkla alamazsam kaç derecelik çanak gerekiyor suan hotbird merkezli.siriüs.digitürk.erobýrd9 ve astara 19.2 alýyorum bir tek thoru bulamadým konyadan yardým edecek usta varsa yaptýracaðým hemen
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
konyadan 90 lýk çanakla multifeedle alabilirmiyim 90 lýkla alamazsam kaç derecelik çanak gerekiyor suan hotbird merkezli.siriüs.digitürk.erobýrd9 ve astara 19.2 alýyorum bir tek thoru bulamadým konyadan yardým edecek usta varsa yaptýracaðým hemen
konyadan 90 cm antenle thor zor en az 120 cm ofset olacak
ben karamandan bu antenle thor uydusunu alıyom 100 cm verim olarak ise 130 cm verime sahip
![]()
Konu beaverss tarafýndan (27-07-2014 Saat 23:22 ) deðiþtirilmiþtir.
Konya'dan 90 lýk çanaða aparatla thoru kurdum merkezde hotbird var lakýn thor uydusundan 70 kanal alabildim baþka hiç bir kanal bulamadým çanak mý yetersiz kaldý acaba çanaðý büyütürsem diðer kanallarýda alabilirmiyim.
ben hataydan 150 lik antenle yüzelliye yakýn kanal alýyorum bu kanallarýn çogu paylaþýmla açýlýyor bence 150 lik ten aþagý kurtarmaz tohor bizede ters geliyor .19.28.tohor.amos 4 batý uydularý biraz zor alýnýyor en az 150 lik çanak lazým
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)