Arkadaþým bu güzel çalýþma için çok teþekkürler.
THOR uydusnun ilk üç frekansý kanallarýn uydu servis frekanslarýdýr. Ben onlarý buldum ve geri sildim. 11164 V 1450 frekansýný þöyle yazarsanýz dini (Hýristiyanlýk) kanalý bulursunuz. 11167 V 1457. Sinyal yok dediðin frekanslar ise Nordik Beamda olduklarý için Türkiyeden sinyal alýnanamaktadýr. Alýnsa bile zaten izlenemiyor. Diðer frekanslarýnda son rakamlarýný en yüksek sinyal alýncaya kadar yükselmeniz gerekiyor. Thordaki 12527'yi 12531 yaparsanýz sinyal alýrsýnýz. Bu frekanstan sonraki frekanslarýda ayný þekilde yükseltirseniz o frekanstaki kanallarý izleyebilirsiniz. Ben AKHÝSAR merkezde böyle izliyorum. Birde tüm frekanslarýn son rakamlarýný sinyal þak diye sinyalmetreye gelinceye kadar yülseltiniz zaman kanal geçiþleri çok hýzlý olmaktadýr. Eðer sinyal yavaþ yavaþ sinyalmetreye geliyorsa kanalý izlerken ya kýrýlmalar oluyor, ya da kanal epey bir beklemeden sonra gelmekte ve sonra geri gitmektedir. SÝRÝUS uydusunda pek sorunlu frekans yok ama ben son rakamlarýný yükselttim yinede. Örneðin 12111 frekansýný þöyle girince 12114 sinyal tam geliyor. Bilgilerinize.
Saygýlar.

Teþekkur:
Beðeni: 

Yer imleri