Teşekkur: 0
İnternette yaptığım araştırmalar sonucunda Firavun'un cesedinin Mısır'daki bir Müzede saklandığı bildirilirken, bu resimlerde gördükleriniz resimler İngiltereki bir Müzede muhafaza edilmektedir. Yani Firavun un bulunduğu yer ile bu cesedin bulunduğu yer farklı iki yerlerdir. Dolayısıyle resimdekilerin Firavun olma ihtimalinin ne olduğuna siz karar verin. Selametle...
eşhedüenlailaillallah ve eşhedüennemuhammeden resul allah. kelimeyişaahdet getirseydiler şimdihalleri böyle olmazdı. işte rabbin gücü. insanlığa ibret olsun.
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Bu resimdekinin Firavun olduğundan emin değilim. Neden derseniz Firavun un cesedi Mısırdaki bir müzedeydi. Oysa İngilteredeki British muzeum da falan bulunuyor denilmiş. Ben daha önce bu olayı merak edip araştırmıştım. Vardığım sonuç ise bu resmin firavun a kesin olarak ait olmadığı. Doğrusunu Allah bilir
bende şimdi baktım bu konuda eski bir haber buldum bunun firavun'a ait olmadığına dair bazı gerekçeleri mantıklı
ama bu değilse gerçek firavun'a ait ceset nerde kur'an'daki açık ayet'i dikkate alırsak şimdiye kadar bulunmuş olması lazım değilmi tüm kaynaklarda başka bir ceset yok bundan başka firavun'a ait olarak belirtilen
slm dostum bu resim doğru 25/30 sene önce kızıl denizde bulundu suan landarada müze de bu firavun mesur musa as ın arkasından kovalıyan kızıl denizde boğulan mesur kafir .nedenmi sular kavusurken bu secdeye kaandı ve iman ettiini soyledi gelen meleklere meleklerde sordu nezaman simdimi -- oncedenmi cevabı simdi imanettim olunca allah cc kabuletmedi ve oracıkta askerleriile birlikte boğuldu ğeberdi .
Demekki anlıyoruzki son nefes fayda etmiyor arkadasım . emen alla cc a sımdı iman etmeliyiz yoksa yasamın suresi felan yook.![]()
ataistler,kitapsızlar allaha inanmayanlar İBRET alsın.
yaradan rabbim bizleri bu şekilde cezalandırmasın amin
ingilizler mısırı istila edip sömürmeye başladıgı zaman çok kıymetli iki şey almışlar bir tanesi bu firavunun cesedi diğeri ise dünyanın en büyük heykeli ünvanını elinde bulunduıran sifenks in burnu söküp almışlar bence bu kesin firavun artı durduğu şekle bakıcak olursak kızıldenizde bulundugunu düşünecek olursak bu kesin firavun
selametle
süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
İşte Davet Linkin!!
http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri