Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon
47 sonuçtan 31 ile 40 arası

Konu: Firavunun 3000 yıldır çürümeyen cesedi-Secdeye Kapanış Hali (+16)

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    basri ben bizzat gidip yerinde gördüm firavun bu ama 2.ramses değil bu tutankamon
    :45:

hocam zaten konuya yalan felan demiyorum. bende ayı düşüncedeyim sizlerle. ama resimler biraz gerçekçiliği yansıtmadı bana. (bu benim fikrim) ama yalanda demiyorum yinede. doğrudurda.

Olayın gerçekçiliği beim için önemli olan.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allahü ekber.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resmin firavuna ait olup olmaması bence pekte önemli değil,burada anlatılan olayda herkes hemfikir olduğuna göre mesele yok .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı gokbel Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    resmin firavuna ait olup olmaması bence pekte önemli değil,burada anlatılan olayda herkes hemfikir olduğuna göre mesele yok .
    kesinlikle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

mısırlılarLA İNGİLİZLER SAVAŞIRKEN İNGİLİZLER SAVAŞI KAZANIP MISIRI SÖMÜRMEYE BAŞLAMIŞ 2 ADET DÜNYA HARİKASI DENİLEBİLECEK FİRAVUNUNN MUMYASIYLA SFENKS YANİ DÜNYANIN EN BÜYÜK HEYKELİNİN BURNUNU ÇALIP İNGİLTEREYE BRİTS MÜZESİNE GÖTÜRMÜŞLER BENCE BU GERÇEK FİRAVUN
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yapmayın be arkadaşlar! Bu Brtis Müzesinin reklemından başka birşey değil bence. Bu tür resimler çooook yılar öncede yayınlanıyordu. Sırf bu müzeye ziyaretçi çekmek için. Hala bunu anlayamadınız mı? Reklamın iyisi kötüsü olmaz biliyorsunuz. Basri kardeş gayet güzel bilgileri toparlamış. Hem bu ceset Firavun'un olsa ne yazar, Mısırlı bir köylünün olsa ne yazar. Bir olay hakkında fikir açıklarken, o konu hakkında birazcıkta olsa bilgi edinmemiz gerekir.
    Firavundan önceki ve sonraki Mısırlılar, öldükten sonrada yaşamayı düşündükleri için, ölüleri mumyalama tekniğini geliştirdiler. Parası olan, gücü yeten bu yönteme başvuruyordu o zamanlar. Tıpkı şimdiki parası olanlarla, olmayanların yaşantısı gibi. Bu Yüce Allah'ın bir hikmeti değil, o zamanki zenginlerin uyguladıkları bir ayrıcalıktı. Yani kendilerini ölümsüzleştirmeye çabalıyorlardı. Ve bunuda başarmışlar. Şimdi bizlere onların yorumunu yazdırmakla. Yüce Allah'ı hiç böyle reklam kokan resimlerde değil, kalplerinizin derinliklerine bir bakın orda göreceksiniz O'nu.
    Saygılar.
    Konu emmi tarafından (27-09-2009 Saat 06:11 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

slm reklam konusu doğru olabilir .Ancak olay resimdeki kişi bu konuda remses olduğu kanıtlanmıstır . londorada müzede serğileniyor olması bısey ifade etmezki mısırdada olanilirdi o müz e konu firavun un kuran ayetinde ALLAcc bildirdiği ibi suda boğulup ipret olsun diye muafaza edilmesi ve 3000 bin yil sonra gun isiğına cıkarılması kuranda konu olan olayın doğruluğğunu (kuranın muçizesının ta kendisi ) süpesiz allah cc doğruyu söyler.
    kisi inanır yada inanmaz bu onun tercii dir .

Kullanıcı Bilgi Menüsü

firavuna ait ceset ingilterede müzede sergi,lenmekte onlar da biliyor kuranın hakikati bildirdiğini aksi bir açıklama hiç duymadım herşey yüce kuranda belirtildiği gibi ALLAH EN BÜYÜKTÜR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu konu baya arastıran var google den tekrar tekrar bakmak ve ibret almamız lazım
    Kim Olursan OL Bir Gün Mezar Taşında İki Satır Yazı Olursun...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ALLAH.ım sana tövbeler olsun iyiki müslüman bir ülkede dogmuşuk

Sayfa 4/5 İlkİlk 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri