REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
17 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: hardisk Kurtarma

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Başka bir pc'ye takıp deneyin olmazsa buraya yazın
    yapabileceklerinizi söylerim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli dostum benim, bizim apartmanda bir kaç arkadaşa söyledim hardiski takalım diye onlarınki sata imiş benimki ise ide olduğu için olmadı yapamadık başka arkadaşlarada söylemedim birşey var sanıyorlar. en iyisi yarın okula götürüp orda deneyeceğim olursa olur olmazsa sana yazarım bizahmet çözümünü anlatırsan sevinirim çok sağolasın saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı OLDSMAN Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim değerli dostum bugün okulda bilgisayar öğretmeni ile bilgisayara benim bozuk harddiski taktık epey bir beraberce uğraştık o arkadaş bir cd taktı biosdan girdi f8 den bişeyler yaptı epey bir uğraştı yapamadık format atımmı dedi bende içindekileri tekrar kurtarabilirmiyiz dedim reimler kurtulur dedi kısacası formatta atamadı götürdüğümede pişman oldum şuan harddiski bilgisayar hiç görmüyor. ne yapacağım bilmiyorum çocukların fotoğrafları falan olmasa hiç önemi yok bilgisayar öğretmenim diye gelmişler... ne yapabilirim tavsiyen varmı bundan sonra. saygılar sunarım. teşekkürler.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim değerli dostum bugün okulda bilgisayar öğretmeni ile bilgisayara benim bozuk harddiski taktık epey bir beraberce uğraştık o arkadaş bir cd taktı biosdan girdi f8 den bişeyler yaptı epey bir uğraştı yapamadık format atımmı dedi bende içindekileri tekrar kurtarabilirmiyiz dedim reimler kurtulur dedi kısacası formatta atamadı götürdüğümede pişman oldum şuan harddiski bilgisayar hiç görmüyor. ne yapacağım bilmiyorum çocukların fotoğrafları falan olmasa hiç önemi yok bilgisayar öğretmenim diye gelmişler... ne yapabilirim tavsiyen varmı bundan sonra. saygılar sunarım. teşekkürler.
    bu konuda şirketler var onlara uğramanızı öneriyorum
    harddisk çok hassaz bi cihaz yani insan vucudundan dahi etkileniyor fazla uğraşmadan eğer önemli bişey varsa içinde götürün kurtarsınlar ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    PC diski hiç görmüyorsa diskin altında bulunan elektronik devreler
    büyük ihtimal zarar görmüşler bu yüzden yapabileceğin tek şey
    aynı harddisk kartına sahip bir disk daha bulmak ve o sağlam
    diskin kartını çıkarıp çalışmayan diske monte ederek denemen

büyük olasılıkla çalışacaktır

Yukarıdaki arkadaş şirketlerden bahsetmiş :

Fakat bu tamir servisleri kaliteli bir şekilde bilgilerinizi kurtarmanızı ve en önemlisi bilgilerinizin güvenliği ve gizliliğini sağlayamazlar.

DİSKİN İÇİNİ KESİNLİKLE AÇMAYIN VE AÇTIRMAYIN YOKSA
    HİÇBİR ŞEKİLDE KURTARILAMAZLAR

Aşağıdaki linkte ne demek istediğimi resimli olarak anlayacaksınız

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Konu OLDSMAN tarafından (30-06-2009 Saat 13:31 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

PC diski hiç görmüyorsa diskin altında bulunan elektronik devreler
    büyük ihtimal zarar görmüşler bu yüzden yapabileceğin tek şey
    aynı harddisk kartına sahip bir disk daha bulmak ve o sağlam
    diskin kartını çıkarıp çalışmayan diske monte ederek denemen

büyük olasılıkla çalışacaktır

Yukarıdaki arkadaş şirketlerden bahsetmiş :

Fakat bu tamir servisleri kaliteli bir şekilde bilgilerinizi kurtarmanızı ve en önemlisi bilgilerinizin güvenliği ve gizliliğini sağlayamazlar.

DİSKİN İÇİNİ KESİNLİKLE AÇMAYIN VE AÇTIRMAYIN YOKSA
    HİÇBİR ŞEKİLDE KURTARILAMAZLAR

Aşağıdaki linkte ne demek istediğimi resimli olarak anlayacaksınız

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bn orda tamir den bahsetmedim ölmüş bir hardiskden bile bilgi kurtarabiliyolar gerek senin önerdiğin şekilde gerekse diğer yollarla bnde farklı bi kaç yol önerebilirdm ama donanım bilgisi ne kadar arkadaşımızın bilmiorum eğer gerçekten kurtulacak önemli şeyleri varsa işini şansa bırakmamalı profesyonel yardım almasını tavsiye ettim bide kaliteli olup olmadığı kanısına nası vardınız bilmiyorum ama gayet kaliteli şekilde titizlikle hallediolar .....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri