REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 2/2 İlkİlk 12
17 sonuçtan 11 ile 17 arası

Konu: hardisk Kurtarma

Kullanıcı Bilgi Menüsü

buradakı bilgi tekrar hdd disk'i çalıştıra bilir...

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim değerli oldsman ve obtik burak dostlarım benim sınıf bilgilerim ve çocukların yani aile resimlerim olmasa hiç önemi yok zaten 250 gb lik harddiskim var verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ben hdd yi hem slave hemde master olarak denedim biraz saçma olacak ama hatam okula götürüp bilgisayar öğretmenine baktırtmam oldu aslında şehirde bir bilgisayarcı samimi olduğum bir dostum vardı işler bittikten sonra ona götürdüm bakacaklar olursa olur olmazsa canınız sağolsun herzaman yeni birşeyler öğreniyoruz. ama biz onlar gibi çok iyi biliyoruz demiyoruz. herşey gönlünüzce olsun saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    benim değerli oldsman ve obtik burak dostlarım benim sınıf bilgilerim ve çocukların yani aile resimlerim olmasa hiç önemi yok zaten 250 gb lik harddiskim var verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim ben hdd yi hem slave hemde master olarak denedim biraz saçma olacak ama hatam okula götürüp bilgisayar öğretmenine baktırtmam oldu aslında şehirde bir bilgisayarcı samimi olduğum bir dostum vardı işler bittikten sonra ona götürdüm bakacaklar olursa olur olmazsa canınız sağolsun herzaman yeni birşeyler öğreniyoruz. ama biz onlar gibi çok iyi biliyoruz demiyoruz. herşey gönlünüzce olsun saygılar sunarım.
    Rica ederim kardeşim faydamız olduysa ne mutlu ama benim
    dediğim yöntemle ben 3 disk kurtardım sendede işe yaracağına
    büyük ihtimal veriyorum

:45:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

benim değerli dostum oldsman benim şu harddisk var ya sağolsun bizim bilgisayar öğretmeni arkadaşımız format atmış ve hiç göstemez etmiş bende çarşıdaki bilgisayar uzman arkadıma götürmüştüm yaklaşık bir haftadır harddiski göstermeye çalışmış ve tamamlamış bana telefon açtı dün akşam gittim hdd yi aldım bilgisayara taktım hiç bişey yok EasyRecovery professyonel ile kurdum ve şuan tıkır tıkır bütün belgeleri çıkartıyor.bunu seninle paylaşmak istedim. çok sağolasın. saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

değerli dostum kusura bakmazsan bir şey rica edeceğim belki forum kurallarına aykırımı bilmiyorum ama ben R-Studio ile çocukların resimlerini falan buluyorum orda izliyorum bakıyoruz ama bir türlü kaydedemiyorum demo olarak kullanıyorum belkide ondandır fakat bir türlü ***** yapamıyorum bana bu konuda bir yardım edermisin şimdiden çok teşekkürler saygılar sunarım.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kılavuzlu Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    değerli dostum kusura bakmazsan bir şey rica edeceğim belki forum kurallarına aykırımı bilmiyorum ama ben R-Studio ile çocukların resimlerini falan buluyorum orda izliyorum bakıyoruz ama bir türlü kaydedemiyorum demo olarak kullanıyorum belkide ondandır fakat bir türlü ***** yapamıyorum bana bu konuda bir yardım edermisin şimdiden çok teşekkürler saygılar sunarım.
    arkadaşlım c rack konusunda bişi yapamayız ama sana şunu tavsiye ederim prınt screen ile ekran görüntüsünü paınte aktarıp orda resmi kırpıp kayıt edebilirsin.

LG 49UF8507 UH/3D - SAMSUNG 40D6000 3D LED TV - TİVİBU HUMAX IPTV+UYDU HD - MEDİASTAR MİNİ 2727HD - ATLANTA HDBOX T - KORAX FULL HD - Next Mini Black Plus + HD - STAB HH 120 Diseqc Motor - NEXT 2600 D Diseqc Motor - INVERTO BLACK ULTRA TWIN - MTI 0.2 db Süper LNB - LENOVO TPAD E495 Notebook (AMD RYZEN5) - HP ELİTEBOOK 8540p Notebook (İ7) - - Xiaomi Mİ 9T - Honda Civic Premium FB7

Taşı Delen Suyun Gücü Değil Damlaların Sürekliliğidir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kıymetli arkadaş ben böyle anlarda bir seyyar usb kasaya takıp çalıştırıyorum ve hd in içindekileri öyle kurtarıyorum. denemeye değer eğer usb bir kasan varsa. ben almanyada olduğum için kasa diyorum inşallah anlıyorsundur. daha doğrusu seyyar harddisk zannedersem ordaki ismi. kolay gelsin. olursa burada açıklarsan memnun olurum.

Sayfa 2/2 İlkİlk 12

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri