Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/5 12345 SonSon
44 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: 99 gölcük depremindeki esrarengiz olaylar ...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Smileys Allgemein 087 99 gölcük depremindeki esrarengiz olaylar ...

1999 Gölcük depreminden sonra ortalıkta bir sürü esrarengiz olaylar anlatılmakta.Ne kadar doğru bu söylenenler bilinmez ama hayret edilmeyecek türden de değil bu anlatılanlar...
    OLAY-1 O gece bayanın birisi doğum için eşiyle beraber bir taksiyle hastahaneye gidiyorlarmış.Taksi tam Eyüp şehitliğinden geçerken doğum sancıları tutan bayan kafasını sağa sola çevirmeye başlamış.İşte tam bu sırada bayanın gözü şehitliğe ilişmiş.Bayan gördüğü manzara karşısında dona kalmış.Bütün şehitler kabirlerinden kalkmış elleri semada dua ediyorlarmış.
    OLAY-2 Aynı saatlerde Eyüp Sultan Camisinin önünde taksicilik yapan bazı kişilerin anlattıklarıda insanı hayretler içerisinde bırakıyor.
    -Taksinin içerisinde oturmuş müşteri bekliyordum.Gözüm birden Cami'nin duvarına ilişti.Duvarları nurdan varlıklar kaplamış tutuyorlardı.Mezarlıklarda yatanlar kalkmış hep beraber dua ediyorlardı.
    OLAY-3 Enkazdan 4 gün donra çıkan bir çocuğa su ikram etmişler.Çocuk;
    -Su ve yemek ihtiyacım yok.Yaşlı bir amca bana suda yemekte verdi.
    OLAY-4 Denizden çok büyük bir ateş topu yükselmiş.
    OLAY-5 O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.

:49:

Kullanıcı Bilgi Menüsü

inşallah bunlar gerçekti
    ibretlik olaylar
    insanın imanını güçlendirmesi için güzel olaylar
    selametle
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet arkadasım bu olayların dogrulugu var bence,bende bızzat olayı gören bırıyle konustum.bursa ulucanı bahcesınde benzer olay olmuş butun evlıyalar ellerı semada dua ederken görmuş..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

evet hayatımda okadar yıldızı bir arada görmedim deprem oldugu gece milyonlarca yıldız gökyüzü yıldızdan gözükmüyordu ve 1 ay kadar azalarak devam etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah yardım etsin ne diyelim

Kullanıcı Bilgi Menüsü

OLAY-5 O gece yıldızlar bir başkaymış.Çoğu insanın anlattığı - sanki elimi uzatsam yıldızları tutacak gibiydim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

depremden hemen sonra gölcüğe gittiğimde bbalıkçı arkadaşlarımla görüştüm denizden yukarıya doğru bir ateş topunun yükseldiğini aynı anda gemilerin bağlandığı dubaların parçalanıp havalandığını anlattılar tabi bunların yanında o kadar acı ve üzüntülü şeyler anlatıldı ve zaten denizin içindeki çocuk patiklerini ve kıyafetlerini gördüğümde belki hiç aralıksız yarım saat ağlamıştım allah o günleri bir daha göstermesin allah bizi felaketlerden korusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bütün bu anlatılanları bende duymuştum.Biraz İnancı olan İnsan bunlara inanır .
    Allah'ım bizi felaketlerden korusun

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Allah ım .....tüylerim diken diken oldu..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyi güzel söylüyorsunuzda japonyada'ki evliyalar ne yapsın!!.heriflerde nerede ise hergün deprem oluyor............

Sayfa 1/5 12345 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri