AC (Ac güç kablosu) INPUT : 90 - 250 V arasındaki değerlerde çalışan elektrik kablosudur.

RF IN : Normal harici anten bağlantısıdır.

RF OUT : Cihazın tv’ye görüntü çıkışıdır. Tv’nin UHF bandında arama yaparak görüntüyü bulabilirsiniz.

Loop Through: Buradan analog uydu alıcısı bağlantısı yapabilirsiniz.

LNB IN : Lnb girişi

TV : Skart tipli tv bağlantısıdır. Eğer tv’nizde skart girişi var ise standart ara kablo yerine skart ile bağlantınızı yapmanızı tavsiye ederiz. Bu şekilde görüntü çok daha net olacaktır.

0V / 12V : Harici 0V / 12V anahtar bağlantısı.

VIDEO : Tv ya da başka bir aygıta ait video bağlantı portu.

ATN IN : Harici anten girişi.

AUDIO R/L : Harici ses sistemleri bağlantısı ( R = sağ , L = sol ).

RS-232 ****** PORT : RES-232 kablo bağlantısı. Bilgisayara veya diğer bir cihaza bağlamak için kullanılan kablonun takıldığı yer.

SPDIF : Dijital surround ses birimi.

LNB aut girişi.)

Arkadaşalar uydu cihazlarının harici olarak bulunan aut çıkışından harici bir cihaz daha takılabilir .. nasılmı ! iki cihazında V ve H kanal sıralamaları aynı olucak.yani diyelim 1 ci,kanaldan 50 ci,kanala kadar V polariterde olan kanallar 50 den 100 kadarda H polariterde yayın yapan kanalar sıralanıcak her 2 cihazında kanal sıralaması !!!.yalnız burda dikkat edilecek husus cihazların v - h cakışmasını önlemek için her iki cihazında aynı polariterlerde yayın yapan kanallarda olması gerekiyor..v.h çakışmasını önlemek için.yok eyer böylede işinize gelmiyorsa !!! kullandıgımız cihazın aut çıkından diyer odada kulandıgımız cihazın in girişine giriyoruz. gine aynen yalnız bu her iki cihazda aynı anda açık olmuyucak.yani diyeri açıkken bir diyeri stanby konumunda olucak.böylece hiç bir v h - çakışması olmadan her 2 cihazıda kullanmış olucaz.yanlız biri açıkken birisi stanbay konumunda olması koşuluyla.)