Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
6 sonuçtan 1 ile 6 arası

Konu: run 32

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart run 32

pc de run 32 diye bir sorun var ne yapmam gerekiyor durmadan çıkıyor yardımcı olan olursa sevinirim.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

run32.dll sanırım fazla uğraşma tak cd yi 2 dakka at formatını kur yeniden makinayı run32 hatası veren makina zaten sonsatlarini yaşıyordur

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kartal29 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    pc de run 32 diye bir sorun var ne yapmam gerekiyor durmadan çıkıyor yardımcı olan olursa sevinirim.
    Baska bi cözümde ben getireyim..

Baslat > Calıstır > msconfig yazın ve "tamam" a basın..

Yukardaki sekmelerden "Başlangıc" bölümüne tıklayın.. ve "Run32" yi devre dısı bırakın..

Aynı sorunu bende yasadım , cözümünü bu sekilde sagladım..

Bilginize

Kullanıcı Bilgi Menüsü

şimdi kardes hepsinimi
    devre dışı bırakcam

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başlangıçtakı programları devre dışı bırakmak geçici bir çözüm aslında windowsu onarmayıda deneyebilirsiniz ama format atmak daha sağlıklı bir formatladıktan sonra kayıt defterını duzenleyıcı sistemı optimize eden programlarla haftalık ilgisayar bakımı yapmanızı öneririm.

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

başlangıçtakı programları devre dışı bırakmak geçici bir çözüm aslında windowsu onarmayıda deneyebilirsiniz ama format atmak daha sağlıklı bir formatladıktan sonra kayıt defterını duzenleyıcı sistemı optimize eden programlarla haftalık bilgisayar bakımı yapmanızı öneririm.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri