Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 1/3 123 SonSon
24 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: Kaymakamı kızdıran 'saygı duruşu'

Kullanıcı Bilgi Menüsü

A29 Kaymakamı kızdıran 'saygı duruşu'

Kaymakamı kızdıran 'saygı duruşu'

Sözde devrim şehitleri adına yapılan saygı duruşunda Kaymakam Şefik Güldibi ayağa kalkmadı

BİTLİS'in Tatvan İlçesi'nde Tatvan Kaymakamlığı ile DTP'li Belediye tarafından bu yıl 41'incisi düzenlenen `Tatvan Doğu Anadolu Fuarı'na `Sözde Saygı Duruşu' damgasını vurdu.

Fuar açılışında DTP'li Muş milletvekilleri Sırrı , M. Nuri ve DTP Bitlis milletvekili Nezir ile partililer sözde devrim şehitleri için 1 dakikalık saygı duruşu için ayağa kalkarken, Kaymakam Orhan Şefik Güldibi ile kurum amirleri, bazı sivil toplum örgütü temsilcilerinin yerlerinde oturmaları ilginç bir görüntü oluşturdu. Kortej yürüyüşü sırasında ise organizatör firmanın yetkilisi olduğu ileri sürülen Hülya Dağ'ın sadece fuar bayraklarının taşınması gerektiğini belirterek Türk Bayrağı'nın kaldırılması yönündeki zabıta görevlilerine yaptığı uyarı, sonuçsuz kaldı.

kaymakamım çok çok yaşa:45:
    Konu zekı62 tarafından (01-07-2009 Saat 15:26 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

iyide sayın kaymakam ı kutluyorum ancak, böyle bir örgüt toplantısı olacağını bile bile neden müseade etti.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

resimdeki diğer, hesapta saygı duruşunu yapanlara bakılırsa,en iyi duruşu sayın kaymakam yapmış helal olsun.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Aptallıktan başka birşey değil oraya o pozu vermek içinmi geldi??
    :49:

5. 01-07-2009, 17:01

Sebep
    Forum kurallarına göre küfür yasak. Bir daha oku kuralları

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı artech Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    Aptallıktan başka birşey değil oraya o pozu vermek içinmi geldi??

kardeş ;adam fuara geliyor ..şarlatanlıga değil
    Tatvan Kaymakalığı ile dtp'li belediyenin birlikte organize ettikleri Tatvan Doğu Anadolu Fuarı,

vatanını milletini seven,kardeşçe yaşamak isteyen değerli halkımıza iyi bir örnek olması temennisiyle

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bunlari bu duruma getineler utansin..!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

türkiye cumhuriyetinin kaymakamı gibi davranmıştır zaten gereğide budur bu arada zeki kardeşim yanlış anlama vatanını milletini seven orada devrim şehitleri altında ölen pkk lıları yad eden ve saygı duruşunda bulunan 3 5 tane zirzop değil orada tepkisi ile halkın yanında olduğunu gösteren sayın kaymakamdır dostluk ve kardeşlik pkk yı anmak ve bu adiler için saygı duruşunda bulunmak değildir amaç kardeşlik adı altında pkk nın reklamını yapmak da değildirki zaten dtp bunu hep yapıyor hep söyledim ve söyleyeceğim kürt türk laz çerkez yok türkiye var ve bizler zaten kardeşiz ve yine söylüyorum bu ve buna benzer pkknın probagandasını yapan partiler olduğu sürece bu kardeşlik sürekli yara alacak çünkü bu insanlar bu memlekete sürekli nifak tohumlarını ekeceklerini ta en başında gösterdi arkadaş doğunun sıkıntılarını dertlerini yoksulluğu ve doğuyu nasıl geliştirebilirim düşüncesi yerine adamlarda yanlızca ve sürekli pkknın probagandası var kürt hallkını savunmuyor bu insanlar aksine daha çok benim kürt vatandaşıma zarar veriyor benim kürt halkımı karalamaya çalışıyor onlarında adını bu örgütle beraber anmaya çalışıyor o yüzden çok ama çok dikkat!!!!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

kaymakamım sen çok yaşa

Kullanıcı Bilgi Menüsü

milletvekili var kaymakam mecburen yani herhangi bi kovuşturma görmemek adına katılmış olabilir ama bu duruşu çok güzel makamına yakışmış

bn devrim şehitleri değil cocuk katilleri yada bir sürü küfür işte herkes bildiği ve ürettiği kadar diye adlandırıyorum

allah bin belalarını versin diyorum başka hiçbişey demiyorum... kendi ülkemizde katilleri anıyolar pes doğrusu ....

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kaymakam beyi destekliyorum.

Sayfa 1/3 123 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri