türkiye cumhuriyetinin kaymakamı gibi davranmıştır zaten gereğide budur bu arada zeki kardeşim yanlış anlama vatanını milletini seven orada devrim şehitleri altında ölen pkk lıları yad eden ve saygı duruşunda bulunan 3 5 tane zirzop değil orada tepkisi ile halkın yanında olduğunu gösteren sayın kaymakamdır dostluk ve kardeşlik pkk yı anmak ve bu adiler için saygı duruşunda bulunmak değildir amaç kardeşlik adı altında pkk nın reklamını yapmak da değildirki zaten dtp bunu hep yapıyor hep söyledim ve söyleyeceğim kürt türk laz çerkez yok türkiye var ve bizler zaten kardeşiz ve yine söylüyorum bu ve buna benzer pkknın probagandasını yapan partiler olduğu sürece bu kardeşlik sürekli yara alacak çünkü bu insanlar bu memlekete sürekli nifak tohumlarını ekeceklerini ta en başında gösterdi arkadaş doğunun sıkıntılarını dertlerini yoksulluğu ve doğuyu nasıl geliştirebilirim düşüncesi yerine adamlarda yanlızca ve sürekli pkknın probagandası var kürt hallkını savunmuyor bu insanlar aksine daha çok benim kürt vatandaşıma zarar veriyor benim kürt halkımı karalamaya çalışıyor onlarında adını bu örgütle beraber anmaya çalışıyor o yüzden çok ama çok dikkat!!!!!
Yer imleri