REKLAM

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
9 sonuçtan 1 ile 9 arası

Konu: İşte Adalet!!! Vekile 426, asgari ücretliye 19 lira zam

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

İşte Adalet!!! Vekile 426, asgari ücretliye 19 lira zam

[SIZE=4]DSP Genel Sekreteri ve Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, Hükümetin memur ve sözleşmelilerin maaşına Temmuz ayından itibaren yüzde 4.5 oranında zam yaptığını hatırlatarak, "Buna göre bir hizmetlinin maaşına 51, müsteşarın maaşına 195, milletvekili maaşına ise 426 TL zam yapılmıştır. Asgari ücrete yapılan zam ise sadece 19 TL'dir" dedi.
    Konu CABBARİ tarafından (02-07-2009 Saat 10:25 ) değiştirilmiştir.
    süper Teklif sende üye ol sende kazan!!!!
    İşte Davet Linkin!!

http://www.superteklif.com/SuperUye/...9-f6001b6878a1

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sorsan aynı oranda zam yapıldığını söyler....
    sanki asgari ücretli ile maaşları eşitmiş gibi...
    selametle...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ciddi ciddi milletvekillerinin aldıgı parta helal değil kim ne derse desin
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

ya arkadaş bu adamları ne gideri varda habire zam yapıyorlar kendine her şey devletten bu millet ne yapacak acaba
    Dreambox 8000 HD PVR

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart slm

Alıntı SUNNY Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    ya arkadaş bu adamları ne gideri varda habire zam yapıyorlar kendine her şey devletten bu millet ne yapacak acaba
    öyle deme milleti temsil ediyorlar uyuyarak kara kalem resim yaparak yada birbirlerine küfür edip dövüşerek çok yoruluyorlar yazıklar olsun onların maaşı kimden çıkıyor senden benden gariban halktan bu krizde kendilerine zam yapmasınlar işte o zaman benim vekilim der gururlanırım ama krizde halka garibanlıkta halka açlık ve çöplerden ekmek toplamak yine benim halkıma bu kadar işsiz bu kadar yoksul varken kendilerine yaptıkları bu zam harammı helalmi varın sizler düşünün

Kullanıcı Bilgi Menüsü

meclisin altındaki kuaforler lokantalar varmış o kadar komik rakamlarla hizmet veriyorlarki aklınız durur yani vekil hem dolgun maaş hemde neredeyse bedavaya hayatını sürdürüyor
    selametle
    İşte Davet Linkin!!

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı CABBARİ Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    meclisin altındaki kuaforler lokantalar varmış o kadar komik rakamlarla hizmet veriyorlarki aklınız durur yani vekil hem dolgun maaş hemde neredeyse bedavaya hayatını sürdürüyor
    selametle
    hakıkaten sıze kayılıyorum bundan 3 veya 4 yıl once tv kanallarının bırınde meclıs bahcesınde mıllet vekılı konusma yaparken tv spıkerı efendım dedı mıllet vekıllerımız massallah hehen hemen hepsı gobeklenmıs dedı mıllet vekılıde sakayla karısık bır tas corba ozamankı para ıle 300 bınlıra dedı yanı sımdıkı para ıle 300 kr ıstedıklerı her turlu envayı cesıt yemek yıyorlar ortalama 1 tabılot yemek meclıste 3 veya 4 tl cıvarında buna bıle bunlar cok pahalı dedı bunlar resmen mılletınen dalga gecıyorlar sahsen ben bunlara mılletvekıllerım demeye utanıyorum garıbanlar ne yapsın :46::46:

Users Awaiting Email

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı veysel.bakan Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    olsun be cabbari ustam devletin malı deniz yemeyen domuz gariban dahada gariban olmuş ayşe teyze kirasını veremediği için evden kovulmuş oğlu ölen 70 yaşındaki ismail amca çöpten ekmek toplayıp kulübesine götürmüş karnını doyurmuş karda kışta evine kömür alamamış örtünmeye bataaniyeyi bırakın çorap alamamış tir tir titreyen çocuklar var ne olacakki açlıktan okulda bayılan küçük kız kimin umrunda yazıklar olsun hemde binlerce kez yazıklar olsun tek düşünmeleri gereken az önce benim yazdığım bu örnekler varken onların tek düşüncesi cebimi daha çok nasıl doldurabilirim milletvekilliği bu mudur onu da sorarım sizlere???
    usta dediklerine katılmamak elde degil ki bunları secen insanlarda futbol takımı tutar gibi siyasi takım tutuyorlar...tutsunlar bakalım onlar k-e-yfe k-e-yif kattıkca bizim kıcımızdan donumuz düsüyor..neyse cok uzun konu..

Alıntı asderfor Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    hakıkaten sıze kayılıyorum bundan 3 veya 4 yıl once tv kanallarının bırınde meclıs bahcesınde mıllet vekılı konusma yaparken tv spıkerı efendım dedı mıllet vekıllerımız massallah hehen hemen hepsı gobeklenmıs dedı mıllet vekılıde sakayla karısık bır tas corba ozamankı para ıle 300 bınlıra dedı yanı sımdıkı para ıle 300 kr ıstedıklerı her turlu envayı cesıt yemek yıyorlar ortalama 1 tabılot yemek meclıste 3 veya 4 tl cıvarında buna bıle bunlar cok pahalı dedı bunlar resmen mılletınen dalga gecıyorlar sahsen ben bunlara mılletvekıllerım demeye utanıyorum garıbanlar ne yapsın :46::46:
    şuraya bakın abi ya ne kadar komik rakamlar...tabi yönetim onların elinde olunca 10 krş a iskender bile yer bunlar..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

olsun be cabbari ustam devletin malı deniz yemeyen domuz gariban dahada gariban olmuş ayşe teyze kirasını veremediği için evden kovulmuş oğlu ölen 70 yaşındaki ismail amca çöpten ekmek toplayıp kulübesine götürmüş karnını doyurmuş karda kışta evine kömür alamamış örtünmeye bataaniyeyi bırakın çorap alamamış tir tir titreyen çocuklar var ne olacakki açlıktan okulda bayılan küçük kız kimin umrunda yazıklar olsun hemde binlerce kez yazıklar olsun tek düşünmeleri gereken az önce benim yazdığım bu örnekler varken onların tek düşüncesi cebimi daha çok nasıl doldurabilirim milletvekilliği bu mudur onu da sorarım sizlere???

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri