Konunun daha fazla uzamamasý ve gereksiz tartýþmalara neden olmamasý için,Konu Kapatýlmýþtýr...
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
Konunun daha fazla uzamamasý ve gereksiz tartýþmalara neden olmamasý için,Konu Kapatýlmýþtýr...
Konu xhardlove tarafýndan (06-07-2009 Saat 01:05 ) deðiþtirilmiþtir.
vay be ben içmiyordum zaten, böyle bir böceði görünce eve hiç bir kolayý almam artýk,paylaþým için teþekkürler.
ben koladan nefret ediyorum. hiçte içmiyorum saðlýk açýsýndan da çok kötü. kimseye tavsiye etmiyorum.
iðrenç biþey.....
Bir meþrubat firmasýndan emekli olmuþ biri olan ben, çalýþtýðým dönemlerdede bizimde baþýmýzdan bu tür olaylar geçmiþti. bakýn sizlere bir meþrubatýn tüketiciye ulaþýncaya kadar olan macerasýný anlatayým. bu pet þiþeler Adanadan sasa firmasýnda üretilir kamyonlarla firmaya gelir, anbalajý açýlýr, yýkama bantlarýna girer, yýkandýktan sonra dolum bantlarýna geçer, dolumu yapýldýktan sonrada aðýzý kapatýlýp ambalajlarý yapýlýr. Bu ara þiþeler hem boþken hemde dolumu yapýldýktan sonra ayna tabir edilen ýþýklý bir panonun önünden içinde yabancý bir maddenin bulunup bulunmadýðýný kontrol etmek için geçer. kontrolü yapan kiþinin bir anlýk dalgýnlýðý bu tür istenmiyen olayýn meydana gelmesine sebep olur. Tabi bu tür olaylarýn olmasý üretici firmalar için kötü bir imalat hatasýdýr ve tüketiciyi maðdur etmesi açýsýndan istenmiyen bir olaydýr. malesef istenmesede olmaktadýr.
Bu tür hatalý bir meþrubattan maðdur olan bir kiþi mahkemeye gidip þikayetçi olmasý en tabi anayasal hakkýdýr. Ama bu tür yollalara baþ vurup Ýnternette yayýnlamasý çok yanlýþ bir harekettir. Malesef ellerini bu tür hatalý imal edilen bir mal geçince bazý uyanýk geçinen kurnazlar bundan bir menfaat temin etmek için üretici firmalarý, basýna gideceklerini yolunda tehdit edip kendilerine belli bir para verildiði taktirde bu hatalý þiþeyi firmaya vermeyi taahhüt ederler. Muhakkak bu arkadaþlarda ayný yolu denemiþlerdir.
Çalýþtýðým firmada da bu tür olaylar bizimde baþýmýzdan geçmiþti. Bizlerde her seferinde kendilerine bir þiþe buzzzz gibi bir gazoz verip afiyetle içmesini önererek göndermiþizdir.
Hepinize saygýlar.
(bu yazýyý yazmamýn sebebide bu tür þantajlarý hiç etik bulmadýðým içindir.)
Ben hiç kola sevmediðim ve içmediðim halde bu tür haberlere kesinlikle inanmýyorum.Kola ile ilgili bir sürü saçma sapan haber üretiliyor.Bu haberleri üreten kiþiler ve amaçlarý belli.Kristal kola,lee kola,zemzem kola kendi satýþlarýný artýrmak amacý ile yaydýðý hurafeler.Cocacola gibi býrakýn maddi deðerini sadece isim hakký bile milyarlarca dolarla ölçülen bir þirket bu tür aptallýklarý yapmaz yapamaz yapmasýna fýrsat bile vermez.Geçen gün discovery kanalýnda þehir efsanelerinin doðruluðunu test eden mit buster proðramýnda bu konuyu iþlediler kola hiçte forumlarda sözde iyilik yaptýðýný sanarak kolanýn kötülüklerini yaya yaya anlatan arkadaþlarýn dediði gibide çýkmadý.Sorgulayýcý olmak çok güzel bir þey fakat baþkalarýnýn oyunlarýna alet olarak deðil!
Konu xhardlove tarafýndan (06-07-2009 Saat 01:05 ) deðiþtirilmiþtir.
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri