........... sağlık bilgisinden çok reklan var...
edit by volkan..
........... sağlık bilgisinden çok reklan var...
edit by volkan..
Konu Volkan tarafından (06-07-2009 Saat 16:29 ) değiştirilmiştir.
ne oluyor ya forumda bu ne biçim konu?
gerçekten bu ne biçim konu
sayın moderatörlerim netice itibarı ile konu cinsellik olsada sağlıkla alakalı olduğunu düşünmekteyim ancak asıl mesele arkadaşın bir ürünün reklamını yapmasıdır.Eğer konu ile ilgili bilginiz varsa mesele yok eğer bilginiz yoksa arkadaşın açtığı konu reklam içerikli olup form kurallarına aykırıdır.En azından biz böyle biliyoruz form içinde izinsiz reklam vermek yasaktır. Ben özellikle volkan arkadaşımın konuya tepki vereceğini düşünmekteyim.dedim ya konu sağlıklada ilgili olsa formumuzda bu şekilde bir konu işlenmesi bana pek etik gelmedi çünkü formumuz artık büyüdü ve unutmayalımki bu forma yanlızca baylar girecek diye bir kaide yok umarım ne demek istediğim anlaşılmıştır saygılar!
bu tepki doğru bir tepkidir arkadaşım paylaşım sitesi diye burada ****** yada *****grafik yayın yapmak kimsenin harcı değil burası gayet seviyeli bir sitedir
konu her ne kadar sağlık açısından önemli bir konu olsada öyle ayan beyan anlatılacak bir mesele değildir en azından bu formda eğer böyle bir şey olursada
bir markanın reklamı ballandıra ballandıra anlatılmaz onun yerine bir doktorumuzun makalesi veya yazısı buraya koyulur.![]()
bu foruma yakışmayan bir konu şok oldum![]()
bilgi bilgidir, teşekkürler
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri