Teþekkur Teþekkur:  0
Beðeni Beðeni:  0
Sayfa 1/2 12 SonSon
13 sonuçtan 1 ile 10 arasý

Konu: Erken Boþalma ve Penis Büyütme

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart Erken Boþalma ve Penis Büyütme

........... saðlýk bilgisinden çok reklan var...

edit by volkan..
    Konu Volkan tarafýndan (06-07-2009 Saat 17:29 ) deðiþtirilmiþtir.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

ne oluyor ya forumda bu ne biçim konu?

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý caglar684 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    ne oluyor ya forumda bu ne biçim konu?
    paylaþým sitesi diil mi burasý içerik olarak bilgi söz konusu beðenirsin beðenmezsin o ayrýdýr ama bu tepkin hiç doðru diil

Kullanýcý Bilgi Menüsü

gerçekten bu ne biçim konu

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý three_20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    paylaþým sitesi diil mi burasý içerik olarak bilgi söz konusu beðenirsin beðenmezsin o ayrýdýr ama bu tepkin hiç doðru diil
    Bi bak bakalým bu güne kadar forumda böyle bi konu var mý? ayrýca adam üye oluyo ve ilk açtýðý ve ilk mesajýný böyle bi konuda paylaþýyo çok garip.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Alýntý caglar684 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    Bi bak bakalým bu güne kadar forumda böyle bi konu var mý? ayrýca adam üye oluyo ve ilk açtýðý ve ilk mesajýný böyle bi konuda paylaþýyo çok garip.
    Gerçekten çok garip yeni üye ilk mesaj arkadaþ bahsettiði kremin bayisi falan mý acaba bu tür reklamlar satýþ sitelerinde var zaten ama burasý yerimi onuda bilmiyorum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

sayýn moderatörlerim netice itibarý ile konu cinsellik olsada saðlýkla alakalý olduðunu düþünmekteyim ancak asýl mesele arkadaþýn bir ürünün reklamýný yapmasýdýr.Eðer konu ile ilgili bilginiz varsa mesele yok eðer bilginiz yoksa arkadaþýn açtýðý konu reklam içerikli olup form kurallarýna aykýrýdýr.En azýndan biz böyle biliyoruz form içinde izinsiz reklam vermek yasaktýr. Ben özellikle volkan arkadaþýmýn konuya tepki vereceðini düþünmekteyim.dedim ya konu saðlýklada ilgili olsa formumuzda bu þekilde bir konu iþlenmesi bana pek etik gelmedi çünkü formumuz artýk büyüdü ve unutmayalýmki bu forma yanlýzca baylar girecek diye bir kaide yok umarým ne demek istediðim anlaþýlmýþtýr saygýlar!

Kullanýcý Bilgi Menüsü

Standart o kadarda deðil

Alýntý three_20 Nickli Üyeden Alýntý Bu Linki Görmeniz Ýçin SupersatForuma Uye Olmanýz Gerekmektedir.
    bu tepki doðru bir tepkidir arkadaþým paylaþým sitesi diye burada ****** yada *****grafik yayýn yapmak kimsenin harcý deðil burasý gayet seviyeli bir sitedir
    konu her ne kadar saðlýk açýsýndan önemli bir konu olsada öyle ayan beyan anlatýlacak bir mesele deðildir en azýndan bu formda eðer böyle bir þey olursada
    bir markanýn reklamý ballandýra ballandýra anlatýlmaz onun yerine bir doktorumuzun makalesi veya yazýsý buraya koyulur.

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bu foruma yakýþmayan bir konu þok oldum

Kullanýcý Bilgi Menüsü

bilgi bilgidir, teþekkürler

Sayfa 1/2 12 SonSon

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri