........... saðlýk bilgisinden çok reklan var...
edit by volkan..
Teþekkur: 0
Beðeni: 0
........... saðlýk bilgisinden çok reklan var...
edit by volkan..
Konu Volkan tarafýndan (06-07-2009 Saat 17:29 ) deðiþtirilmiþtir.
ne oluyor ya forumda bu ne biçim konu?
gerçekten bu ne biçim konu
sayýn moderatörlerim netice itibarý ile konu cinsellik olsada saðlýkla alakalý olduðunu düþünmekteyim ancak asýl mesele arkadaþýn bir ürünün reklamýný yapmasýdýr.Eðer konu ile ilgili bilginiz varsa mesele yok eðer bilginiz yoksa arkadaþýn açtýðý konu reklam içerikli olup form kurallarýna aykýrýdýr.En azýndan biz böyle biliyoruz form içinde izinsiz reklam vermek yasaktýr. Ben özellikle volkan arkadaþýmýn konuya tepki vereceðini düþünmekteyim.dedim ya konu saðlýklada ilgili olsa formumuzda bu þekilde bir konu iþlenmesi bana pek etik gelmedi çünkü formumuz artýk büyüdü ve unutmayalýmki bu forma yanlýzca baylar girecek diye bir kaide yok umarým ne demek istediðim anlaþýlmýþtýr saygýlar!
bu tepki doðru bir tepkidir arkadaþým paylaþým sitesi diye burada ****** yada *****grafik yayýn yapmak kimsenin harcý deðil burasý gayet seviyeli bir sitedir
konu her ne kadar saðlýk açýsýndan önemli bir konu olsada öyle ayan beyan anlatýlacak bir mesele deðildir en azýndan bu formda eðer böyle bir þey olursada
bir markanýn reklamý ballandýra ballandýra anlatýlmaz onun yerine bir doktorumuzun makalesi veya yazýsý buraya koyulur.![]()
bu foruma yakýþmayan bir konu þok oldum![]()
bilgi bilgidir, teþekkürler
Þu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanýcý var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri