Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
10 sonuçtan 1 ile 10 arası

Konu: D-Smartta EuroSpor Kanalı

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart D-Smartta EuroSpor Kanalı

Arkadaşlar D-Smartın 10970 H/V 30000 frekansına EuroSpor adlı yeni bir kanalın reklamı geldi. Avrupa Kupa maçları yakında bu kanalda yazıyor. Şifreli olup olmayacağını yazmıyor. İlgilenenlerin bilgilerine.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Kesin şifreli

Kullanıcı Bilgi Menüsü

EuroSpor???????????

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart Evet EuroSpor!

Alıntı bakican Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    EuroSpor???????????
    Evet kardeş EuroSpor kanalı bir durum mu var da bu kadar soru işaretiyle afalladığını belli ediyorsun. Sonuçta şifreli bir platform. İstediği kanalı açar. Bunda şaşılacak birşey yok. Adam üye derdinde. Hepsi bu.
    Saygılar.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

konuyla ilgili haberler verdiğim linktedir.42. kanalı avrupa futbol olarak önce isim açtılar sonra eurofutbol olarak ismini değiştirdiler...

Kullanıcı Bilgi Menüsü

yaklaşık bir haftadır yayın yapıyor yakında yayındayız diye ama şifre koyar zannedersem hiç bir bilgi yok benim fuul paket ama seyrede bilecekmiyim bilmiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı kaan68 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    yaklaşık bir haftadır yayın yapıyor yakında yayındayız diye ama şifre koyar zannedersem hiç bir bilgi yok benim fuul paket ama seyrede bilecekmiyim bilmiyorum
    ekstra para vereceksin bildiğim kadarıyla ayrıca elinde paket bulunan üyelere belli in dirim yapaılacağı söylenmekte.yakında ortaya çıkar

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Bende full paket sahibiyim.Ancak dünden itibaren bu kanalı izlemeniz için müşteri hizmetlerini arayınız diye bir yazı çıktı.Fenerbahçe nin dün akşam Bochum ile hazırlık maçını yayınlamış bu kanal .İlgilenen arkadaşlara link veriyorum. Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Standart euro futbolllllllll

kardesim bedava olayı dunyanın hiç 1 yerinde yok seyretme sansın da yok onlar cok akıllı ama biz türküz bunu da kimse unutmasın

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Zaten şifrelenmiş. Bilgilerinize.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri