bende 2 adet var world ve advanteg ödemelerini zamanında yaptığım için bir problem yaşamadım,ama yaşayanlarıda tanıyorum;Adabına göre kullanılırsa bence çok iyi
Teşekkur: 0
Evet
Hayır
bende 2 adet var world ve advanteg ödemelerini zamanında yaptığım için bir problem yaşamadım,ama yaşayanlarıda tanıyorum;Adabına göre kullanılırsa bence çok iyi
2 tane kartım var world ve maximum elimden geldiği kadar faiz ödememey çalışıyorum yani gününde ödemeye özen gösteriyorum
Evet kullanıyorum,ama kredi kartı benim kölem Hiç bir zaman kazancı mı göz ardı etmiyorum.Extrenin her ay tamamını ödüyorum.Onun içinde hükmeden olunca sıkıntı çekmiyorum.
garanti fenerbahçe bonus akbank axses finansbank card finans bu kartlar içinde güvenlik olarak kalitesi en yüksegi kart finans eger ki 1000 tl lik alışveriş yaparsan bankadan arayıp bu alışverişi sizmi yapıyorsunuz diye soruyorlar 500 üstünede telefonda sesli yanıt sistemi kullanıyorlar mesela bu alışverişden bilginiz varsa 1 e yoksa 2 ye basın diyorlar
bende kredi kartı kullananlardanım. ancak hepsini eledim sadece İş bankası kaldı. Limiti düşük ve ödeyebileceğim miktarda bıraktım. herkese tavsiye ederim sadece ödenecek bir kart kalması en iyisi. saygılar.
axess-citiaxess-hsbc-finansbank-maksimum(iş)-yapıkredi
evet bende kullanıyorum fakat limiti çok yüksek değil işimi görüyor ihtiyaç olduğunda gerçekten kullanmasınıda bilirsen fazlası ile işe yarıyor yaklaşık 5 yıl oldu alalı ve her dönem az yada çok aktif olarak kullandım hiçbir zaman faiz ödemedim kısacası kart beni değil ben kartı kullanıyorum allah kimseye fazi ödeme zorluğunda bırakmasın şikayetçi değilim..
yapı kredi world...sulh&saygı
Bende kullanıyorum ama bilinçli olmak lazım alırken çok iyi oluyor ama ödenirken insanlar zorlanıyor Dikkat etmek lazım
malesef bende kullanıyorum garanti bonus ama ****** işin *******cıkardı neden derseniz kart ekstra bilgilerim mailime geliyordu 2 aydır son ödeme günü geçtikten sonra göndermeye başladılar onlar yuzunden 2 defadır faiz yiyorum en son tel actım fırca cektım kartımı iptal edin dedim bakalım neolacak
Konu Admin tarafından (08-07-2009 Saat 13:56 ) değiştirilmiştir.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri