bugüne kadar kulanmadım vede kulanmıcamda zaten maşı alamıyorum![]()
Evet
Hayır
bugüne kadar kulanmadım vede kulanmıcamda zaten maşı alamıyorum![]()
axses ve bonus var kullanıyorum dikkatli harcarsan yararlı bir olay ayağını yorgana göre uzatıcan
:clap2:::present::puah:
http://img117.imageshack.us/img117/731/cfv48319gq6.png
türksün her zaman türklüğünü göster
Kullanmıyorum amaaaaa hanım kullanıyor ben ödüyorum![]()
nihayet dün son borcumu da ödedim ve kurtuldum.öde öde bitmiyordu valla.bundan sonra çok gerekmedikçe kullanmayacağım.bu faziler yüzünden 3 liralık şey 5 liraya maloluyor.
Konu firelove tarafından (12-07-2009 Saat 14:54 ) değiştirilmiştir.
maximum kullanıyorum. ama gerekmedikçe harcama yapmıyorum..
her türlü fırsatıda değerlendiriyorum..
Bilinçli Axess kullanıcısıyım,çok şükür taksitlerimi gününde ödüyorum kredi kartı şakaya gelmez
axess kullanıyorum , borcu günü gününe ödenirse bir proplem yok fakat geciktirirsen 10 katı ile geri ödersin onun için günü gününe borcu ödemek gerekiyor.
DUSUNCEN KONUSMANA,
KONUSMAN HAREKETINE,
HAREKETIN KADERINE YANSIR..
GUZEL DUSUN,GUZEL YASA...HZ MEVLANA
alış veriş yaptıktan bir sonraki gun internet şubesinden ödemeyi yaptığım biğle oluyor.
extreyi beklemeye gerek yok..
kulanmasını bilirsek çok güzel bir ödeme aleti düşünsene akrabandan para istersen vermiyor kefil ararsan bulamıyorsun bu hepsini es geçip derdine derman oluyor. yine dikkat kulanmasını bilmek lazım:45:
evet bende iş ve zir bankın maxımumunu kullanıyorum. Dönem sonu borcu zamanında ödedikten sonra çok güzel ve kolaylık saylayan alışveriş sistemi. Sen kendini bilmedikten sonra nafile olumsuz yorum yapmaya gerek yok.
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri