sinema tv kanalları d-smart modül paketine dahil değildir.ekstra ücretli kanallardır.modüllü olarak izleyemezseniz.anca d-smart sinemaxi paketi alarak seyretmeniz mümkün olur.onun için normak d-smart abonesi olmanız gerekir..
sinema tv kanalları d-smart modül paketine dahil değildir.ekstra ücretli kanallardır.modüllü olarak izleyemezseniz.anca d-smart sinemaxi paketi alarak seyretmeniz mümkün olur.onun için normak d-smart abonesi olmanız gerekir..
sayın harry poter neden yanlış bilgi veriyorsunuz modüllü üyeler izleyemez diyorsunuz hiç alakası yok bende 2 tane modül var d-smart tüm kanallarını satın alınması durumunda modüllü üyelerede izletiyor.
Bende full HD paket var ve tüm kanallar açık sinema tv ler dahil
modüllü üyeler izleyemez d-smart kutusu almanız gerek gibi sunduğunuz bilgi yanlış olmuş düzeltiyorum
k.bakma kardeşim ya ben modül kullanmıyorum.ama sinema tv kanallarının ekstra ücrete tabii olduğunu biliyorum.modüllü de de öyle biliyordum.neyse tartışmıcam senle.o nasıl oluyor bilmem.sinema tv kanallarını açıyorlarsa orasını bilemem tabii.
10970 V frekansında fec değeri tekrar düşürüldü.Parametreler aşağıda
10970 V 30000 3/4 DVB-S2/8PSK Pilot Kapalı.
12130 H de fec değeri 5/6 olarak devam etmekte.
sildim.
Konu bayram tv tarafından (28-07-2013 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir.
Selam
d smartimi samsung televİzyonda kullaniyorum. Fakat program lİstesİne dİjİtal olarak İhtİyacim var. Olan varsa paylaŞabİlİrmİ
Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)
Yer imleri