REKLAM

Konuya Etiketlenenler

Teşekkur Teşekkur:  0
Beğeni Beğeni:  0
Sayfa 3/3 İlkİlk 123
26 sonuçtan 21 ile 26 arası

Konu: D SMART Frekans Degişiklikleri Burada

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Yo2

Alıntı juventa Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    bnm sinema tv lerim de sinyal yok yada şifreli, yazmaya başladı neden acaba? diğer tüm HD kanallarım ve paketimdeki kanallar açık (Modül kullanıorum) neden sadece sinema tv 1 - 2 aile 1001 vs kapalı acaba? sinegold açık :S herhangi bir değişiklik mi söz konusu?
    sinema tv kanalları d-smart modül paketine dahil değildir.ekstra ücretli kanallardır.modüllü olarak izleyemezseniz.anca d-smart sinemaxi paketi alarak seyretmeniz mümkün olur.onun için normak d-smart abonesi olmanız gerekir..

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sayın harry poter neden yanlış bilgi veriyorsunuz modüllü üyeler izleyemez diyorsunuz hiç alakası yok bende 2 tane modül var d-smart tüm kanallarını satın alınması durumunda modüllü üyelerede izletiyor.
    Bende full HD paket var ve tüm kanallar açık sinema tv ler dahil
    modüllü üyeler izleyemez d-smart kutusu almanız gerek gibi sunduğunuz bilgi yanlış olmuş düzeltiyorum

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Alıntı uydu3405 Nickli Üyeden Alıntı Bu Linki Görmeniz İçin SupersatForuma Uye Olmanız Gerekmektedir.
    sayın harry poter neden yanlış bilgi veriyorsunuz modüllü üyeler izleyemez diyorsunuz hiç alakası yok bende 2 tane modül var d-smart tüm kanallarını satın alınması durumunda modüllü üyelerede izletiyor.
    Bende full HD paket var ve tüm kanallar açık sinema tv ler dahil
    modüllü üyeler izleyemez d-smart kutusu almanız gerek gibi sunduğunuz bilgi yanlış olmuş düzeltiyorum
    k.bakma kardeşim ya ben modül kullanmıyorum.ama sinema tv kanallarının ekstra ücrete tabii olduğunu biliyorum.modüllü de de öyle biliyordum.neyse tartışmıcam senle.o nasıl oluyor bilmem.sinema tv kanallarını açıyorlarsa orasını bilemem tabii.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

10970 V frekansında fec değeri tekrar düşürüldü.Parametreler aşağıda

10970 V 30000 3/4 DVB-S2/8PSK Pilot Kapalı.

12130 H de fec değeri 5/6 olarak devam etmekte.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

sildim.
    Konu bayram tv tarafından (28-07-2013 Saat 01:03 ) değiştirilmiştir.

Kullanıcı Bilgi Menüsü

Selam
    d smartimi samsung televİzyonda kullaniyorum. Fakat program lİstesİne dİjİtal olarak İhtİyacim var. Olan varsa paylaŞabİlİrmİ

Sayfa 3/3 İlkİlk 123

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an Bu Konuyu Gorunteleyen 1 Kullanıcı var. (0 Uye ve 1 Misafir)

Bu Konudaki Etiketler

Yer imleri